newiem čo z sebou

ami

arilla na take nieco nepomysli je tolko ludiktori by si tak zelali ostat este ne tomto svete ale osud im to nedoprial takze vaz si zivota a radsej sa zacni zamyslat co ti tieto problemy sposobuje a ako je ichmozne postupne zacac riesit a napravat,si mlada a mas spustu casu napravit co si pokazila, ZAMYSLI SA co je pravym dovodom tvojich problemov, to ze privela pijes? tak sa jednoducho zapri a sekni a s tym,, mozem ti povedat z vlastnej skusenosti ze zivot bez alkoholu je ovela krajsi a hlavne realnejsi, nerobis hluposti, nerozpravas veci ktore sa ti pod vplyvom zdaju uplne normarne ale v skutocnosti su to hrozne somariny.. nepises preco ta tvoj chalan neznasa alekeby to tak bolo tak by s tebou nebol. Hlavu hore a dokaz sama sebe ze vies byt aj lepsim clovekom a nie zbabelcom ktory to hned vzda. DRZIM TI PALCE a vela stastia

Kalka

Dievcatko, zivot mas este cely pred sebou. Prezivas asi tazke obdobie a ty musis byt silna. Nech sa priatel sprava akokolvek, urcite nestoji za to aby si si siahla na zivot. Ziadny chlap za to nestoji. Nesmies sa poddavat svojmu smutku, vyhladaj priatelov a neverim, ze ta nikto nema rad, pretoze ja ta nepoznam a chcem ta podporit a takych ludi je vela. Svet sa netoci len okolo tvojho priatela. Ver mi.

brunuska

jednoducha rada-zajdi si za psychologom- pomoze ti.dokedy sa chces takto trapit?? a skus popremyslat co je dovod nenavisti voci sebe.