Praca v zahranici

Mia_11

MajloSS ano musiš vedieť nemecky,ale čo máme umyvačov ktory su dvaja z australie (su vo švajci kvoli snowboardingu) tak s nimi hovorime len po anglicky,čiže podradnejšie prace až tak po nemecky nepotrebuješ.

Mia_11

ja pracujem vo švajčiarsku, som tu spokojná už piaty rok,robím tu čašníčku,úplne pohodová robota :) to čo si tu zarobím plus s tringeltami za mesiac má moja mama na slovensku za rok :( bohužial je to tak...

Luulii

Ved nieked anglican anglicana nerozumie. Taky pripad mam v praci, jeden kolega tak strasne nezrozumitelne a rychlo rozprava, ze mam problem :)

Pozicii zatial malej, ale po 14tich mesiacoch som sa dostala trosku dalej, uz do officu a planujem na tom pracovat. Po case si chcem najst pracu v mojom obore, ale to uvidim podla toho, ci niekde smerujem alebo nie. A nebyvam priamo v centre Londyna, ale patrim pod neho. Preto aj ceny podnajmov su tomu umerne a vyssie ako v inych mestach..

jankaaaaaaaaa

ved hej, kecat viem.. ale viete ake to je. ked pravy anglican rozprava po anglicky.. :D tazko rozumiet. no bojim sa. ale tak cim lepsia zanlost anglictiny, tym lepsie vyhliadky na pracu. no uvdime :)
Luulii: mozem sa opytat na akej pozicii pracujes a v akom meste vlastne byvas? si v londyne?

jajka001_

janka, myslim ze na pracu v anglicku ti stacia zaklady. anglina je lahka, rychlo sa naucis, hlavne treba kecať.

Luulii

Ale prosim Ta, na to kasli. Ja tiez neviem :D a vela ludi tu zije roky a nevie ani to, co ja. A slovniky, knizky existuju ;) a najlepsie su prakticke cvicenia :))