Ste úžasné

Príspevok v téme: Ste úžasné
renuska158

Ahojte baby, len som sem chcela napísať. Asi by som sa cítila zvláštne, keby som po toľkých rokoch kedy som sa podceňovala, myslela si aká som škaredá, aká som zlá a menejcenná sem nenapísala. Pamätám si, ako som často chodila na túto stránku. Tak trošku ma tešilo, že nie som jediná, ktorá má také problémy, aj keď, veď to asi poznáte, človek by najradšej tie problémy nemal, keď sa tým trápi, pomyslí si, nech sa trápi hocikto iný, len on nie :-D.
Ja by som vám strašne rada napísala, že každá jedna z nás je nádherná. Prosím nikdy sa netrápte kvôli tomu ako vyzeráte, každému sa páči niečo iné a je to vážne pravda. Mne nikdy nestačilo ako vyzerám, nech by som vyzerala hocijako. Ale verte mi, pre každého osud niečo prichystal. Viem, znie to pateticky, ale pred dvoma rokmi som bola dievča ktoré sa tak veľmi neznášalo za všetko, čo robí, aká je, akú má pleť, ako sa správa. Teraz študujem na VŠ v Prahe, mám krásneho a úžasného priateľa, ktorý sa ku mne správa tak, ako nikto predým, mám popri škole prácu a cítim sa šťastná. Asi by som vám chcela napísať jedno. PROSÍM NIKDY SA NEVZDÁVAJTE. Ja viem keby to mne niekto povedal pred 3, 4 rokmi tak si pomyslím, to sa tak ľahko hovorí, ale čo z toho, keď som teraz v takejto situácií. Ale verte mi. Vy môžete zmeniť všetko čo chcete a pôjde to, len tomu musíte venovať postupne čas. Nepôjde to naraz, ale všetko čo spravíte teraz sa neskôr ukáže. Možno nie o mesiacia, ani o dva, ale po pol roku sa vám začne všetko dariť. Možno vám to nepríde dobrá rada, ale mne to vyšlo. Prosím len sa nepodceňujte a nebuďte na seba zlé. Potom by ste to neskôr mohli ľutovať, lebo tým stratíte veľa času. Hlavne sa majte radi!!!!

mifka

Renuška máš pravdu,treba sa snažiť žiť šťastný život. Veves babka to rovno pretavila do reálu a s rýľom v ruke robila čo mohla...hýbala vecami a o čo sa snažila,to mala...zeleninu.:)

Meretseger

Je perfektné čítať taký pozitívny príspevok, bez depresie. Nedokážem si z neho síce zatiaľ vziať tie rady k srdcu, a to som si mnohokrát aj sama vravela "You're fuckin' perfect, so change yourself" :) Vidím však, že sa to dá, a to je povzbudzujúce.
Ako prevádzať teóriu do praxe? Bolo by fajn vedieť to, teórie mám totiž viac než dosť:)

renuska158

Ahoj veves, nepozname sa. Ja sa nesnazim tvorit nejake klise. Keby som to nezazila, tak to nenapisem. Nechcem sa s nikym hadat. Proste som len chcela napisat to co citim. Nechcela som ta urazit, myslim to vazne. Len by sa zeny nemali tapit ako ja, lebo ja som sa trapila 6 rokov a potom som sa rozhodla ze stacilo. Podla mna to nepride samo, clovek sa musi snazit, ale ked sa snazi, tak to pojde. Myslim si, ze kazdeho povzbudi nieco ine, preto som pisala, ze ich nemusi povzbudit práve moj príspevok. Len viem, ze mna povzbudili práve príspevky ludi, ktori dokázali odolávat svojmu strachu. A je mozne ze tento príspevok podporí aspoň jednu ženu a potom to stačilo. A nie som nejaka naivna husa, ktora si mysli, ze ked to vyslo mne tak to vyjde ostatnym.

veves

viem, ze si ho nemyslela zle, ja len ze denne vidam taketo ,,energeticke,, prispevky a uz je to pre mna klise. ale inak v poriadku.
o tom, ci staci trocha snahy by sa dalo dlho polemizovat... niekto si ide ruky zodrat ako sa snazi, niekto skloni hlavu a radsej pretrpi s nadejou, ze potom to bude lepsie a aj tak mozu zomriet osamoteni s vedomim, ze nedosiahli co chceli.v okoli mam dosta takych pripadov. hm, keby babke take nieco poviem, ze nech sa len snazi a veri si tak mi strci ryl do ruky, ze na, mas asi cas rozmyslat nad hlupostami, bud uzitocna:) esteze uz umrela.
inac tomuto nerozumiem:,,určite sú aj takí ľudia ako ty,,. pozname sa?

Krasomil

No bomba. :-) Myslím, že tenhle příspěvek, musí zaručeně zvednou náladu každému. :-) Taky ti přeji, aby se ti nadále dařilo tak super. :-)

renuska158

pre: veves
Ja si to nemyslím.Áno je to tak, že človek si povie, ale prečo by sa malo zrazu mne dariť? Ale to nie je len tak, musíme sa trošku snažiť. A keď sa budeme snažiť a budeme mať radi samé seba, tak nás budú milovať aj ostatní. Ja som si len vždy sľubovala, že keby sa mne niečo v budúcnosti podarilo, tak to poviem ostatným, nie preto aby som sa chválila, ale mňa vždy povzbudilo, keď niekto neznámy zmenil to čo chce, keď sa mu niečo podarilo, čo si prial, lebo som mala pocit, že potom by to mohlo vyjsť aj mne. Áno, viem že určite sú aj takí ľudia ako ty, ktorý si radšej povedia, že to nejde a šťastie praje len tým vyvoleným. Ale ja si myslím, že človek musí pre to niečo urobiť a potom to ide. Ja som ten príspevok nemyslela zle, nechcela som sa pochváliť, aniuspokojiť nejakú svoju potrebu, chcela som to prosste napísať presne tak, ako som to napísala. Tak to cítim a nechcem, aby sa nitko tak trápil ako ja predtým, lebo to nemá zmysel.