blaznivy navrh, som v koncoch ...

Príspevok v téme: blaznivy navrh, som v koncoch ...
12pastelka34

keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(

Ali bali

Zaujímavé , pre teba smutné , a asi aj pre neho . Je možné , že mu to s ňou nevyšlo , lebo mal pocit , že robí niečo nesprávne , teda , že ťa vlastne podvádza .
Ak si ešte nemala iného partnera, bude aj pre teba možno dobré spoznať a časom skúsiť niečo nové a iné . Snáď sa ešte ozveš , držím ti palce :-)

nefinka

no to mi je fakt "veľké prekvapenie" že stihol pretiahnuť inú čajku .. vitaj v realite, kt. ti tu každý už zo začiatku založenia témy písal

12pastelka34

maoam - tak to, ze stihol inu nejak velmi neriesim, nemam pravo, kedze sme sa vlastne akoby na tom "dohodli" obojstranne, teda..najskor on inicioval aby som to uroobila ja a ja vzapeti sebaobrana, tak potom nech aj on... Na druhej strane, mozno to pripada divne, mi trochu aj padol kamen zo srdca, lebo bala som sa naozaj, v zivote neskusil sex s inou,..tak teraz uz skusenosti ma (negativne, ale ma)...ze aspon to je za "nami"... prisiel podla neho na to, ze je nemozny nielen pri mne ale aj pri inej... a ze ja si ho nezasluzim, Nieco v tom zmysle.. nechcem tu rozoberat detaily.

Najhorsie na tom je, ako pises, ze je to po 5 rokoch vztahu :(

12pastelka34

po 4 (1 rok sme sexualne nezili)ale aj tak dost,.. ved prave to ma najviac dostalo ze to riesil az teraz... ja mam naozaj pocit ze sa preto trapil,.. mne to vlastne uz raz pisal, asi pol rok dozadu,... rozpravali sme sa o tom (potom som na to aj zabudla,)...tak a teraz znovu to nanho prislo a spominal stale ze ma z toho depky.

Maoam

pastelka, nepoznam tvoju vysku, vahu, ako teda si stavana, aku mas panvu, ale predpokladam, ze si este nerodila a ze mas pevne panvove svalstvo, ako kazda mlada kocka, proste neverim...

ok, ze ste si nesedeli sexualne, to este beriem, ale to mal vediet uz skor ako po 5 rokoch, po druhe, ak mal chut na inu a vztah mu liezol na nervy, mal mat aspon gule na to, zobrat aspon 50% zodpovednosti za rozpad na seba a nie vsetko hodit na teba ako taky magor..

mozes byt len rada, ze je to takto, aj ked to iste brutalne boli, ale ak uz aj stihol inu babu, tak nie je o com...

je mi to luto, fakt uprimne luto, lebo si si to nezasluzila, nie taketo jednanie