citlivý klitoris

Príspevok v téme: citlivý klitoris
púčik230

Ahojte mam taký menší problém s mojim klitorisom, všimla som si ho už dávno ale neriešila som si to, minule som si ehm ako to pekne povedať robila dobre, a ked som si maznala klitoris zasa sa objavila strašná bolesť, a ešte vždy ked to robím nielenže to bolí ale ešte dostávam aj krče do nôh akoby sa mi začalo mykať cele telo :/, prečo to tak je ? a pomôže niečo na to dakujem za odpovede :)

Deni320

Rovnaky problem mam tiez ked je uz rozdrazdeny....je rovnako silno citlivi a az to boli ...ale u mna sa to lisi tym ze ked si to robim sama tak viem ako na to ...ale ak niekto iny tak sa koli tomuto nedokazem vobec spravit a ani neviem ako ho naviest aby to pomohlo....a vlhkost tam nehra rolu ....ja si to robim takym sposobom ze mam nanom prst tak ze nesucha po pokozke ...(neviem to detajlnejsie opisat )

Jessssss

Ahojte ja mám tento istý problém ked sa s ním hrám tak ma strašne bolí mám kŕče miká sa mi celé telo

axbxc

Ahojte dievčence-baby,som síce chlap,ale mám dlhoročné skúsenosti so ženami,čo sa týka dráždenia rôzných častí ženského tela,klitorisu,vagíny aj sexu.Tie posledné tri spomínané sú veľmi-veľmi citlivé na nedostatok vlhkosti pri dotykoch prstami,ústami aj penisom.Preto doporučujem,aby ste tieto miesta pri akomkoľvek dráždení mali VŽDY poriadne vlhké,radšej viac,ako menej.Ja osobne upredňostňujem na vlhčenie sliny,tie miesta sú potom oveľa jemnejšie,ženy si to pochvaľujú,nemajú z nich problémy-alergie,ako keď používajú gély.Pozrite sa,nič zato nedáte,odskúšajte a dajte vedieť,som presvedčený,že to bude dobré,ani bolieť vás tie miesta nebudú.

janicka3

Ahoj púčik ja mám taký istý problém,som z toho zúfalá..neviem čo mám robiť..už si prišla nato ako to vyriešiť?

dominika0807

Skusala si sa poradit s odbornikom-gynekologom? Verim ti ze to asi nie je nic prijemne ked ta to tak boli..ale mala by si asi zajst na gyncu cim skor. Tieto veci su citlive a netreba to zanedbavat

dominika0807

Ahoj, mna to tiez niekedy boli ked si to uz robim dlho.. v klitorise je asi tisic nervovych zakonceni, takze z toho ze sa ti mykaju nohy alebo co z toho si nic nerob. Ja napr pri klitor. orgazme dosahujem take krce ze koniec, zkruti sa cele telo.
Podla mna by si mala ist "nan" opartnejsie, jemnejsie. Myslim si je to normalne ze ta to niekedy boli ak ho vystavujes castemu alebo silnemu fyzickemu vonkajsiemu tlaku.