mam este xudnut???

Príspevok v téme: mam este xudnut???
struhatko

mam 16rokov,vysku asi 171cm a cca 58kg..mam sxudnut??trapim sa uz hroozne dlho,vydrzim 2tyzdne ale nakoniec sa najem poriadne..Mam miery 89-65-92 je to vela?nie som ziadna trubka ale som proste posadnuta.potrebujem sxudnut,bojim sa aj dyxat aby som nepribrala..tak co??

Pridal:
struhatko
Dnes 15:45
este som zabudla povedat ze xodim raz za tyzden cvicit na body styling do fitka,niekedy aj 2krat,mam tanecnu 2xdo tyzdna,korculujem sa aspon 2x do tyzdna a cvicim aj doma..

love

asi je fakt ze niektore baby len chcu pocut ake maju dokonale miery a ako musia vyzerat super ;) len prispievajte...

....

este som zabudla povedat ze moja spoluziacka ma rovnake mieri ako ja aj je rovnako vysoka a vazi tiez kolko ja a ma upne,ale upne inu postavu.. teda ma o centik viac,ale to neni azt aky zadsadny rozdiel..takze jak chces aby sme posudili si si tusta,resp. ci mas dobru postavu ukaz foto... bo niektory ludia pri sebe maju lepsie tvarovanu postavu jak ti chudsi..takze tak

....

picovina, dievca sa len chcelo pomachrovat kolko cvici a tak... podla tvojich mier si tusta urcite neni,ale chuda tiez nemusis byt.. ja mam napriklad maly obvod zadku cca 87 ale za to mam celkom tucne nohy, kamoska ma 92 a ma nozky jak palicky,takze to sa takto absolutne posudit neda... ale diety nedrz,zi zravo a budes pohodke

anka

Nevymýšľaj zbytočne. Máš skvelé miery a váhu tiež. Nechci byť škaredá vychrtlina!!! Ver mi, že muži sa síce obzrú za chudými babami, ale veľmi veľmi nízke percento z nich by ich chcelo mať za priateľku. Poznáš mužské krédo: \"babu treba mať za čo chytiť!!!\" :-)

fraisee

Miery mas celkom v pohode, ked tak cvicis, nemozes byt vychrtnuta, lebo mas isty svalovy zaklad. Nebud posadnuta svojou vahou ako vsetky tie anorekticky.

katarinna

nechudni, zostaň taká aká si, len naďalej športuj a zdravo sa stravuj. Určite lepšie vyzerá zdravé mladé telo štíhle od športu ako vychrtnutá kostra vydiétovaná.
Ak začneš robiť na sebe pokusi narušíš si metabolizmus a potom budeš priberať naozaj aj zo vzduchu. Ešte raz máš dobré mieri aj váhu tak to nezmeň.