Sklerodermia

RNG

Pityriasis rosea je najpravdepodobnejsie virusovy vysledok, a pravdepodobne aj sclerodermia. Preto kazdemu odporucam v dnesnych vlnach virusovych epidemi a voraz viac virusov sa zdrzujucich permenentne v nasom tele si zvysovat viralnu imunitu. Prostriedkov na to nam priroda poskytuje plno a okrem toho, co som dosial uviedol a mozete si pod mojim nickom vyhladat cez google.sk , napr v teme herpes, uvediem az zopar extra, ako monolaurin, citral, Sangre de Grado, berberine.
Nie kazdy kazdemu zaberie, ale viacero zobranych iste pomoze, najma z tych silnejsich.
Na sclerodermiu pouzivali s uspechom niekedy aj DMSO rovno na postihnutu kozu(50 az 70%), co je rozpustidlo, univerzalne, a zrejme nejak zlepsenim toku materialov v tele pomaha aj pri sclerodermii.

AnnaBA

Prosím Vás pomôžte mi. T.č. mám pityriázu rosea na celom tele. Na dvoch miestách pod lopatkami mám tvrdšiu kožu, bojim sa aby som nemala sklerodermiu. Aké sú príznaky sklerodermie?

didik186

Ako ja ked som sla prvy krat k docentke povedala mi ze je to naevus ale vzali mi vzorku tkaniva a vysledky z histologi boli take ze mam sklerodermiu.

Ema1234

Tak potom ten lekár o tej chorobe zrejme viac nevedel. Niektorí ju ani nevedia hneď diagnostikovať. O tom sa dočítaš na rôznych diskusiách. Moja kožná to spoznala hneď, poslala do nemocnice na prokain penicilínové injekcie, ešte som mala aj dávku antibiotík Ceroxim, natieranie Belodermom, nejaké vlastné pokusy, ale výsledky slabé. Teraz neberiem nič. zdá sa, že to mám len na koži. Mierne sa to zväčšuje, ale menej ako na začiatku.

didik186

ako ja som mala dost zaujimavu debatu sdoktorom :D ako ja som sa ho pytala ale sla som na nho uz aj sproste.sla som za nim aby mi vysvetlil co mi vlastne je a povedala som ze mam nato pravo byt informovana o svojom stave ale vela mi nepovedal

Ema1234

Žiaľ, u nás je bežný taký systém, že dozvieš sa len vtedy, ak sa budeš pýtať lekára. Sestry neinformujú a lekári sa tvária, akoby pacient bol laik, ktorý ničomu nerozumie, tak ho netreba zaťažovať. Viac sa pýtaj. Niečo si naštuduj z internetu, aby si bola v obraze a potom už budeš vedieť, čo sa pýtať, čo sledovať a o aké výsledky sa zaujímať. Ak natrafíš na lekára, ktorý ťa zahriakne (lebo sú aj takí, čo nemajú radi príliš informovaných pacientov) tak mu odpovedz, že sa jedná o tvoje zdravie a ty chceš vedieť všetko dostupné, aby si to mohla využiť pre čo najlepšiu liečbu.

didik186

Ako ja som sklamana z celeho systemu ked som bola v nemocnici. Nikto sa o nnic nezaujimal, doktor mi ani nehovoril vysledky, sestricky mi tak popichali ruky kvoli infuziam ze som vyzerala ako narkoman. co som sama pozerala do vysledkov mala som zvysene hodnoty v krvi,a z mocu co som vycitala ze mam pritomne biele krvinky v moci

Ema1234

Tými tabletkami by sa mal zastaviť zápalový proces, pri ktorom sa tvoria nové fľaky, alebo sa zväčšujú. Ak by sa proces zastavil, tak ich už zrejme nebudeš musieť brať. Ak teda zostane choroba len v povrchovej forme na koži. Nebezpečnejšie by bolo, ak by zápalový proces prešiel na vnútorné orgány, tam to treba liečiť zrejme stále.

Mám tiež diagnostikovanú Sklerodermiu circumscripta asi 4 roky. Stále len v povrchovej forme, ale fľaky sa mi tvoria stále.

didik186

Metalcaptase 150 beriem teraz 1 denne o mesiac rano vecer, a v aprili 3krat denne a potom 17. idem ku koznej a predtym na vysetrenia rozne hltanie mariovej kase,krv,moc , gynekolog a podobne