Ryžová diéta.....poznáte nejakú???

Príspevok v téme: Ryžová diéta.....poznáte nejakú???
ivka2

Pozná niekto nejakú ryžovú diétu???pomohla????ak áno a dalo sa pri nej aj žiť tak mi ju prosím napíšte...lebo take niečo ako ovcná dieéta alebo mliečná diéta je mi proti srsti..ja chcem aj jesť aj chudnúť:))..asi je to zložité ale ja nechcem hladovať....a aj cvičím..a nechcem schudnúť 20kg, len 6kg aby som si spevnila postavu, hlavne co chcem dat dole je stehna a zadok,no a aj brusko:(

pevnaaa vôla

...ahoj...ja akurat na jednej som...dnes som zacala...jedla som len neosolenuuu ryzu a pijem vodu a nesladenee caje...a takto sa to bude tiahnut do nedele...potom si ju ,zevraj,budem moct aj osolit...a 3.tyzden aj niaka zelenina je povolenaa...a neniii to ez takeee strasneee...treba vela vela pit...

zlatka

Ahojte.. No ja som ryžovú diétu držala už 2krát. Za 4 týždne som schudla 5kg(62-57, rozmery sa mi asi tak všetky zmenšili o 4cm. Ale túto dietu moc neodporúčam- je dost náročná - psychicky a aj fyzicky- nemala som žiadnu energiu- niekedy som si robila kakao, lebo by som asi odpadla. 1.týždeň som jedla neochutenú natural ryžu, 2. ryžu s vegetou, 3. aj so zeleninou(varenou) a 4. aj surovú zeleninu a kuracie mäso.. Po diete som opät pribrala- za také 2 mesiace na 60 kg-viac nie... O moc lepsia je 90 dnova rozlisovacia dieta- schudla som pri nej tak isto a nic mi nechýba - samozrejme kazdy den cvicim :))

klifon

Kukurica ta zasyti a doda energiu. Kukuričné zrná obsahujú vela vitaminu B1 - thiamin, ktorý priaznivo vplyva na nervovy system a ten pri dietach byva casto naruseny/ hlavne ked vaha nejde dolu tak, ako si to predstavime a sme z toho sklamani/. Kukurica obsahuje aj mnohe stopove prvky , kyselinu pantotenovu,listovu, selen, horcik, zelezo a posilnuje intelekt a schopnost sustredenia.
Biotín je dôležitý pre zdravé a silné vlasy, peknú pleť, niacín pre náladu a zdravé bunky. a myslim si, ze v malom mnozstve nam neuskodi : )

3lee

Prestante uz blbnut a nicit si zdravie dietami, ktore vedu iba ak k jo-jo efektu. Trvale schudnutie sa da dosiahnut napr. podla -odkaz odstránený-.
Ryzovu dietu neodporucam ani najvacsiemu nepriatelovi - u nas v rodine a medzi znamymi sposobila iba rozvratenie metabolizmu a to, ze clovek potom nemoze ryzu ani vidiet min. niekolko rokov!!!

lasturnik

Struhany syr a kukurica? no neviem, ale preco sa asi tak kukurica dava zrat prascom, nemyslite ze preto, ze z nej priberaju?
Co sa tyka ryze natural, je to prirodna, takmer neupravena ryza, ktora nie je zbavena supy, je urcite vyzivnejsia ako lupana, ale podla mna je uuuuuuplne odporna. Takze obycajna, lupana gulatozrnna, alebo dlhozrnna uplne postaci. Velmi dobre chutove vlastnosti ma aj ryza Basmati.

klifon

ale sol je skodliva a natural ryza je chutnejsia bez nej
mmne to chutilo v kombinacii s porom, ba aj kukuricou, paradajkami a struhanym syrom. zasadne si upravujem jedalnicek podla svojej chuti a ide to dolu, aj ked to nie je podla predpisov. ivka skus to aj ty.ale neviem s akou ryzou si to jedla, pretoze naturalka aspon mna i manzela zasytila. a dolezite pre nas bolo stravovat sa 5x denne

lasturnik

Jasne, sol zadrziava v tele vodu, aspon nebudes dehydrovana. Sice nevidis vysledky hned po 2 dnoch, ale nevysusis sa