Priatel so mnou nie je spokojny

Príspevok v téme: Priatel so mnou nie je spokojny
Nikuska373

ahojte..:) ja by som potreboval poradiť.. mám priateľa som s ním už nejaký ten piatok.. spávame spolu.. ale on, no nieje so mnou spokojný:) popri tom sa snažím a robím čo mu na očiach vidím teda nejde mi to tak ako by malo...:(a , niekedy je pravda že by som chcela urobiť niečo poriadne ale neviem ako.. rzp. bojím sa.. prosím poradte.. lebo sa mi zdá Že náš vzťah už takto dlho fungvať nebude...

vondaniels

rozmyslala si uz nad tym ze partner sa uz nasytil aj teba a nie len milovania. ja ked som rozmyslala ako to skoncit a stale sme boli spolu tak som si ten sex velmi neuzila akurat ze som mu to nepovedala chudacikovi. on mozno dufa ze ty sama sa unudis snazenim a povies mu chod do rpdele. a to by si mohla vyskusat :)

VerMi

Ten orál ti určite ide skvele. Ak je robený z lásky a aspoň s minimálnou snahou je totiž vždy perfektný. Len tvoj priateľ sa ho už asi presýtil. Ono to tak býva, že po istom čase je problém dosiahnuť vrchol týmto spôsobom. A tu je pointa, účelom milovania určite nie je použiť partnera ako masturbačnú pomôcku ale vymeniť si s ním láskyplné pocity! Orgazmus je príjemný, na odstránenie napätia potrebný, ale nemá byť jediným cielom milovania. Dávaš mu veľa, nech sa on snaží viac!

alenka_maxova

asi som to spravne nepochopila...najprv sa mu to pacilo, no uz sa nepaci. A u teba sa zmenilo nieco? Napriklad uz to nerobis s takou chutou ako kedysi?

Nikuska373

no hej, že to už nieje také ako na začiatku.. a prečo s tým ma problém mi to vysvetlovať teda lebo potom má pocit že ma k niečomu núti.. a pointa mi z toho vždy vychádza že to neviem...

Nikuska373

:) dobre sa toto počúva.. len.. ten orál.. mi nejde asi tak ako by mal..:) a teda neviem.. ako.. ale (snazim sa):)