nosí sa ešte mikádo?

xdanielax

zuzik11 - nemyslim si, ze pozitivne zaujmes znicenymi dlhymi vlasmi, po pas.
Je to otrasne!
ak sa zena snazi mat co najdlhsie vlasy,pritom uz v polovici ich dlzky je evidentne, ze tie vlasy su znicene, suche, rozstrapkane a neviem co vsetko.
Je to nechutne.

Aisha5

Ja mam tiez bob - Podkova. Presne taky strih ako ma Victoria Backham. Mikado je naj naj naj strih vlasov zo vsetkych. Dokonca uvadzali statistiky, ze muzom sa v dnesnej dobe pacia mikada a boby a polodlhe vlasy viac ako dlhe vlasy. proste mikado si mozes upravit do nespocetne vela ucesov a vyzera to stylovo, zatial co dlhe vlasy su iba nudne.

Kajka P

Tento rok Bob Znova veľmi ale veľmi IN ... + ofina rovná cez čelo . Bob je tento rok jedna z najlepších volieb čo sa týka strihu vlasov ! :)

zuzik11

neváhaj. :) mne sa to nenormálne páči. a ešte aj ten obrázok čo si pridala, krásne. lenže chyba je v tom, že nie každému pôjde. ja ho chcem už asi 3 roky :D Mám dlhé vlasy už skoro po pás, a strašne zničené..už sa nenormálne teším do kaderníka..:) ale najskôr asi až o rok, čakajú ma rôzne slávnosti a podujatia, a predsa z dlhých vlasov krajší účes. držím prsty :)

sydney

leticia,mala osm to na zaciatku vlemi podobne,je to perfektny strih :) a napriek tomu,ze teraz mam vlasy uz po plecia a trosku to zmenilo na tvare,furt to vyzera dobre,mikado je velke yes :)

LETICIA

ja mam tiez uz rok mikado najprv som mala dlhsie, potom vystrihane na jednu stranu a teraz mam photos-de-stars.centerblog.net
a jednu stranu mam dlhsiu a druhu kratsiu

sydney

mikado je nadcasove. nos to,co ti pristane,ja mam bob a druhych neriesim, pristane mi to viac nze klasicky rovny strih,tak veselo do strihania :)

marijam

Ja mám mikádo a pravú stranu mám dlhšiu ako ľavú..mne sa to tak páči..A či sa to nosí alebo nie...mi je jedno hlavne, že sa to mne páči :-D