sonografia brucha

Lulu2011

zartec - tak potom samoplatca cca 10-20 eur stoji take vysetrenie, co som pozerala cennik na nasej poliklinike, kazdy rok musis chodit na prehliadky? to co je za funkcia? nejaka armadna?

zartec

to Lulu2011 > je nehovorím o bonzovaní. Možno som sa zle vyjadril. Mojim obvodným je tzv"závodný" lekár. K nemu musím ísť každý rok na prehliadku a v prípade nejakých zistených nezrovnalostí ma pošle na ďalšie vyšetrenia - ovšem výhradne na jednu kliniku. A od neho potom záleží, či mi dá potvrdenie o tom, či pre danú funkciu po zdravotnej stránke vyhovujem, alebo podľa jeho názoru nie. To musím každoročne odniesť na personálne - takže preto hovorím o tom, že nie je dobrý nápad ísť za svojim lekárom so zdravotným problémom. On ma síce pošle na sono, ale na najbložšej prehliadke to urobí zas. A keby niečo nesedelo, tak musím absolvovať všetko, čo si zmyslí. Ak nie, tak mi nedá potvrdenie a som v riti s robotou. Takže takto to bolo myslené.

to muc> ďakujem za radu -presne toto som potreboval.

[zruseny17]

tak asi odborny lekar-tak ako ti pisu aj ini...a vzhladom na lekarske tajomstvo sa nemusis bat ziadneho bonzu tvojmu zamestnavatelovi:)...ale ide aj o to za akym ucelom chces spravit sono brucha...mna nanho uz poslal internista,reumatolog,nefrolog a dokonca aj hematolog

narciszlty

samozrejme, doktori nemaju ine na praci, len udavat zamestnavatelom zdravotne tazkosti svojich pacientov...zartec, sa zobud, nie si zas az tak dolezity.

zartec

Vieš, pýtam sa preto, lebo nemôžem ísť cez svojho lekára. Toho mám určeného zamestnávateľom a keby som mu povedal, že chcem ísť na sono, tak by chcel vedieť dôvod. A prišiel by som o zamestnanie.