Pravá láska

Príspevok v téme: Pravá láska
winki

Ahojte, existuje niečo také? A ako to spoznáte, že s tým človekom to bolo nalozaj tá pravá láska?

Ja som asi v 16tich mala svojho prvého priatela prve bozky, prve milovanie pre neho aj pre mna po troch rokoch sa to skoncilo kvoli mojej blbosti...proste nevyburena pubertiacka robila hovadiny s kamoskami. Vtedy som to nejak tragicky nebrala ten rozchod, ale postupom času som si uvedomovala čo všetko pre mna znamenal, zostali sme kamoši vzdy mal na mna čas na pivo na pokec na prechadzku. Par krat po rozchode sme sa spolu aj vyspali bolo to krásne a také spontánne, že sa to nedalo ovládať. Teraz mám už tretieho priateľa, ale stále mi u každého niečo z toho prvého chýbalo. Tento moj posledný priateľ má kamošou z okruhu mojjho prvého čiže sa stretávame aj takto nechtiec....a tu je problém vzdy ked viem, že tam bude on mám motýle v bruchu, v jeho prítomnosti sa potím, mám studené prsty, trasie sa mi zalúdok, aj ked ked sa normálne bavíme nemáme medzi sebou problém. Myslíte, že je to preto, že to bola práve tá láska?

malickasom

nepises co citis k svojmu sucasnemu priatelovi...
mozno si do svojho ex proste stale zamilovana a mozno je to len peknymi spomienkami...ak by ti povedal ze citi to iste skusila by si to s nim znova? vedela by si mu povedat nie?

deedee

shaula niekde v starsich prispevkoch som citala o tvojom \"probleme\" si uz ok? ako to pokracuje? alebo sa mylim? nechce sa mi teraz hlada v historii... :)

anjelik

To nie sú bludy..:o))) To sú názory. A názory vyjadrené slovami a pojmami a pod tými si nemusí každý predstaviť to isté. :o))
Veci sú jasné a jednoznačné a ružové, pokiaľ im rozumieš. A aj láska je večná a navždy...to, že sa s niekym rozídeš, neznamená, že spomienka na tú lásku sa deletuje. Zostane tu navždy...;o)) Tak to bolo myslené. Veci sú sami osebe skutočne jednoduché...to iba my do nich vnášame chaos..Pretože im nerozumieme.

sweater*

ziadna prava ci lava laska neexistuje. to ze raz toho cloveka milujes, a dokonale si s nim rozumies, mas pocit ze si prave stretla spriaznenu dusu, on tiez samozrejme, vobec nezarucuje ze to tak bude navzdy. a to ze to raz skonci neznamena ze to nebola "prava laska". nic nieje take proste, jednoznacne a hlavne tak ruzove ako tu pise anjelik.

anjelik

Ak by to bola pravá láska, tak sa to neskončí rozchodom. Ale bola to pre teba aj pre neho veľmi príjemná záležitosť, najmä pocitová, preto sa spolu milujete, aj keď ste sa už rozišli...Cítiš k nemu veľmi silnú chemickú príťažlivosť, preto si taká rozmotýľovaná, keď sa máte stretnúť :o)))
Podľa toho, že už máš tretieho priateľa, si ešte mladučká na vážny a zrelý vzťah a tú pravú lásku. Takže si v pohode užívaj, pri všetkej opatrnosti samozrejme. A pravá láska na teba ešte len čaká. A ako spoznáš, že je to tá pravá?? No budeš už veľká a dospelá a akoby si toho druhého v sebe po kúskoch skladala..vo svojom vlastnom vnútornom svete, vo svojich spomienkach a keď ho dokonale poskladáš, budeš mu rozumieť, budeš ho poznať a ak to isté urobí aj on s tebou...potom to bude tá pravá láska...aj s motýlikmi a aj s tým, že to bude už navždy....to sa nedá pomýliť...

winki

ale tu nejde o to , ze mi vadi niekto v jeho blizkosti. Ja som rada ak si najde babu. ale ja mam v jeho blizkosti taky pocit ako pred prvym rande.