Cvičenie s Jillian Michaels

Missik

Ahojte baby :) Chcem sa spýtať, či sa tu nenájde niektorá z Vás, ktorá to práve cvičí, začína, alebo by chcela cvičiť? Ja som na treťom dni, dávnejšie som to už cvičila, aj to zaberalo, ale nevydržala som a práve preto hľadám nejakú "parťáčku" s ktorou by sme sa vzájomne podporovali. :)

ivanana

caute tak ja znova som sla do tohto cvicenia ako taka predpriprava na zacatie posilnovania :-) a znova som maximalne spokojna! telo sa zmeni, spevnie, zacinaju sa rysovat prve svaly,no parada :-D

jaja930

Neviem, či ten link vám pôjde zobraziť, ak nie tak napíšte na FB do vyhladávača Diskuze na cvičení s Jillian Michaels. :)

jaja930

Ahojte. Ja cvičím 30 days shred, už som na 5tom dni 3 levelu, čiže zachvílku koniec. A výsledky? Popravde,nevážila som sa ani pred tým a nebudem sa ani potom, pretože týmito cvičeniami veľmi naberiete na sile a na svaloch. Cvičievala som aj pred tým, ale stále mi trčalo bruško, teraz vidím, že je to lepšie, aj čo sa týka stehien a zadku. Na rukách už neni vidieť toľko tuku, dokonca keď napnem svaly tak je tam neaký ten sval vidieť :D ale čo sa hlavne zlepšilo tak kondícia, verte mi keď som to cvičila 1x myslela som, že odpadnem, ale zo dňa na deň cítite viac sily a rozdiel je vidieť aj v zrkadle. Je to makačka ale vrelo odporúčam, hlavne tomu kto sa doteraz nehýbal vôbec pravidelne tak tie výsledky budú vidieť veľmi rýchlo. Ako motiváciu si pozrite aj túto stránku, sú tam fotky PRED a PO a niektoré sú naozaj až dych vyrážajúce :) www.facebook.com

Bea13

Ahojte,
tak ja to mám odskúšané, síce skombinované viac cvičení Jillian (30 day shred s shred with weights), ale stálo to za to. rozdiel je fakt viditeľný, na váhe som si nevšimla rozdiel, ale na objem je to krásne. akurát mám problém s kolenami, odkedy to cvičím je to horšie, tak si asi budem musieť dať pauzu :-(

lilianka6

ahojte. Tiež cvičím Jillian a je to super. Som na 2. leveli deň číslo 7. 2. level je dosť ťažký aspoň pre mňa. Hlavne posledné ABS, to už vobec nevládzem. zatiaľ však výsledky nevidím po prvom leveli som sa merala a nič ani jeden cm. Trochu ma to demotivovalo ale chcem vydržať a uvidím. Len neverím tým rečiam na internete, kde píšu že za 7 dní schudli 7 cm z pásu. Podla mňa je to len reklama. Máte niekto takéto skúsenoti?

aliss02

ahojte baby chcem sa Vás spýtať. Ja som našla všetky videá na Internete. Ale to sú len tri videá? To prvé video budem cvičiť desať dní .. a tak potom Ďalej aj ostatné? To znamená, že level 1 počas 10 dní to bude stále to isté?

emmajane

ahojte baby, pošlite niektorá link z ktorého sa vám to cvičenie podarilo úspešne stiahnuť, lebo mne sa to vôbec nedarí a veľmi chcem začať s tým cvičením. Ďakujééém. :)

ivanana

ja som sice neschudla ani gram :-D ale nemala som co schudnut aj miery boli OK, ale som absolutne spevnela a som ovela silnejsia, jedalnicek som tiez nemenila ja jem 5krat denne a zdravo, ziadne pecivo a som vegetarianka, s jedalnickom uz nemam problem, ale pre tych co jedia "normalne" bezne jedla tak odporucam to co sa vsade pise a radi- vyradit mastne a vyprazane, namiesto klasickych sladkosti skusit tie zdravsie /sice maju rovnako kalorii, ale energiu z nich relativne lepsie premeni telo na energiu/ napr corny tycinky :-) bio susienky atd. a odporucam aj namiesto bieleho peciva tmave - ale pozor nie je tmave ako tmave! vacsinou su to iba zafarbene "sracky" takze pozerat treba tam kde su kusy obilnovin, pripadne najlepsie zo zdravej vyzivy si nechat poradit, ti co jete maso tak jednoznacne kuracie! a najlepsie maso+zelenina, ryza +zelenina, atd. cize je lepsie nasadit skor delenu stravu. pri cviceni ziadne hladovky!!! jest skutocne 5krat denne, casto sa ako jedlo pocita aj zeleninovy salat, ovocny salat, obsahuje vela vitaminov a aj ked niekto tvrdi, ze je to malo tak je to blbost!
prajem vela uspechov :-)