Podviedol som kamarata

Príspevok v téme: Podviedol som kamarata
Tupolew

Poradte mi, citim sa ako strasny hajzel. Stalo sa to minuly tyzden na chate, oslavovali sme s partiou narodky, ja som ale moc nepil a ked uz vsetci boli namol a zaspali tak som si dole otvoril len tak este jedno pivo a zapol TV. Zrazu prisla frajerka jedneho kamosa ze ci sa moze pridat, a ani neviem ako, mi ho tam proste vyfajcila..... Z jej iniciativy, ja som sa vsak nebranil co ma mrzi, dlho nemam frajerku, a vyhral vtak nad rozumom. Az ked bolo potom a ona odisla ako keby nic, som si uvedomil co sa prave stalo, a hlavne s kym sa prave stalo. Cely tyzden sa tvarila uplne ako nic, a ked som sa jej na to opytal, ze co to malo byt, tak len tvrdila ze o nicom nevie, ze sa nic nestalo, ale myslim ze urcite o tom vie. Hrozne sa trapim hlavne kvoli kamosovi, bojim sa ze sa to dozvie asi ma zabije. Ale keby po mne ona nevystartovala a nemal som vypite tak by sa nic nestalo, co mam robit? Nemozem spavat stale na to myslim a som v hroznom strese.

J111

Vsak ty jej len pekne povedz, ci by ti ho nevyfajcila znovu a kasli na kamosa, tych este budes mat, ale taku raketu, co fajci uz asi tazko:D resp. nie kazda je to ochotna aj robit sustavne ako "zivnostnicka":D

miauu

podla mna je to vina tej baby, neviem si predstavit takto podviest priatela
na druhej strane, chapem ze ta to trapi, si kamarat, ale skor by to malo ju

veves

nakolko sa citis ty ako blbec a nie ona tak ti ostava len si zachovat kuska hrdosti a to ist mu to povedat... mozno bude rad, aspon bude vediet co ma za frajerku. mozno ti jednu vrazi, nahulaka, nebude sa rozpravat ale lepsie nez mat stale nervozitu v bruchu:)

alenka_maxova

sstando, kebyze napises svoje meno, poviem, ze si jeden moj znamy :D Podla toho, co pises, akoby si hovoril za toho znameho :D

alenka_maxova

hm...z tvojho textu mi vychadza, ze ty si v tom uplne, ale uplne nevinne. Ze ona prosto dosla, dala si tvojho vtaka do ust a vyfajcila ho...Tak? Isto tam bolo este par veci, ktore si nam nenapisal. V konecnom dosledku si vsak myslim, ze si v tom podstatne nevinnejsie ako ta baba. Ona ma priatela, ma mat tolko rozumu, aby vedela, co robi. Pre mna je toto dokaz, ze toho chalana nemiluje a ty sa jej zrejme pacis, tak chcela "zaposobit". Urcite si tym hlavu nelam, ju by som oznacila za tu, ktora zlyhala. Aj ked ani ty nie si bez viny. A tomu chalanovi by som to povedala uz len z principu...taku stetku by som za holku nechcela..

AdamKrt

Tak to je potom dost pokrytecke tvarit sa, ze je niekto niekoho kamarat, ked je mu schopny robit nieco take. Kamarat by niekomu netrtkal priatelku a ked by sa tak uz stalo, dal by mu vediet, aku priatelku ma.

Pseudokamarati...

sstando

Nerob si z toho nič,ja trtkávam kamošovu kočku už 2roky. Kámoš nevydrží dlho a ja ano,tak hovorí,že sa chodí dorobiť. Keď sa jej spýtam,že dokedy takto bude ku mne chodiť,povedala že zakaždým,keď bude chceť orgazmus.

Názor

Si mimoo??? Môžeš byť rád, že Ti ho vôbec vyfajčila... a Ty sa to ešte chystáš nabonzovať.... Nechápem... a to som žena :))

ajajja

Neviem, či to je taký dobrý nápad povedať to kamošovi. Tá baba sa k tomu určite postaví tak ako si písal, že o ničom nevie a nič sa nestalo. Bude zatĺkať a zatĺkať :) Komu kamoš uverí? A vyjdeš z toho ako blb, ktorému sa v alkoholovom opojení ozaj niečo snívalo :)