ženský orgazmus-zufala

Príspevok v téme: ženský orgazmus-zufala
snehuliak

ahojte mam taky problem..s priatelom sme uz dlhsiu dobu ale stale sa mi nepodarilo dosiahnut orgazmus, skusali smee prsty, jazyk uz aj sex...dost ma to stve a aj na nom vidim ze ho to trapi ked ma nevie spravit..problem je v tom ze ani ja sa neviem sama spravit aj ked sm v sprche alebo vo vani tak skusam robit nejake pohyby alebo tak tam dole ale asi sa neviem sama vzrusit...co mam robit, prosim poradte ..

Joo

tak ked sa budes sprchovat pusti si sprchu-prud vody na klitoris ...jemne pohybuj sprchou ,alebo si striedaj prud vody ..... urcite sa spravis :-)

snehuliak

ale ked ja ani neviem poriadne ako na to, proste ziadne tie pohyby nie su take ze ano presne tieto mi robia dobre....stale je to len taky isty pocit proste iba si citim prsty a to je tak cele

ale dakujem za odpoved ;)

Ask

Myslím si, že ideš nato úplne zle, špatne. Chceš len dosiahnuť orgazmus, si už z toho frustrovaná, najhoršie je, že ani sama sa nevieš urobiť. To len dokazuje, že nie si v pohode, neužívaš si to, ide ti len o ten orgazmus, možno nevieš ani ako nato a nie si ani v pohode, tak sa ti to ani nemôže podariť :) Proste, keď budeš sama doma, uvolni sa, pusti si porno, alebo mysli na niečo príjemné, hraj sa so sebou, nesleduj hodiny ani nič, že ti to dlho trvá, o to nejde, len sa so sebou hraj a užívaj si to a výsledok sa dostaví :)