vestenie

wreck

:))) joj aka dalsia zabavna tema. odvar z netopiera a vrany. :DDD a nocne televizne vestenie je tiez efektivne alebo musi byt clovek osobne pritomny? gilles de rais by z vas mal radost, detiska. :)

na zaver si dajme trosku satanasstva od cradle of filth.

I conjure you Barron, Satan, Beelzebub, by the Father, the Son and the Holy Spirit, by the Virgin Mary and all the saints to appear in person, so that you may speak to us and fulfill our desires. Come at my bidding and I will grant you whatever you want, however vile and the curtailing of my life.

a vecer zaspavame pri zapnutom svetle, aaaano? :)

bella12

J111, nenapadlo Ťa, že si tými pravidelnými návštevami veštcov len viac a viac škodíš?

Ak chceš nastúpiť na skutočnú cestu uzdravenia - tak telesného ako aj duševného, musíš urobiť jedno - úplne sa zrieknuť všetkého spojenia a kontaktov na mágiu a veštenie. To je Tvoje najväčšie nešťastie. Oni Ti spôsobili zlo a skrze nich sa chceš uzdraviť? Veľmi nelogické... Dúfaš v pomoc zo strany, z ktorej prichádza len bieda, trápenie a otroctvo - aj keď máš pocit, že Ti to pomáha - ale si klamaný, a veľmi.

Jedine Boh môže oslobodiť od vplyvov zlého. Ak by si si chcel vyprať špinavú košeľu, čo by si si vybral - potok alebo kaluž blata? Pramenitá tečúca voda a kaluž blata sa neznesú. Jedno vylučuje druhé. Ak si vyberieš druhú možnosť, tá košeľa čistejšia nebude, nedá sa.

J111

Ja si chodim davat odrobit tak raz rocne a som nad mieru spokojny, platim len dvadsat eur. Nemozem na to dopustit. Vzdy sa trafi nejaka svija, co cloveku porobi. Tie stavy, ktore potom prezivam, su nie celkom zlucitelne so zdravym rozumom, napr. mam vtedy silne depresie. Po poslednom odrobeni uz depresie ziadne nemam. To je co???

J111

Presne, ako si ja sam vyvolam placebo efekt? Asi tazko. Musim byt u urcitom prostredi, verit tomu a pod. Je az neuveritelne, kolkym ludom to pomohlo.

2481036634

moj nick je fajn, ci ? :D
chalani, ja vas chapem, fakt...budte radi ze ste sa nikdy nemuseli na taketo nieco spoliehat...ale stale si myslim ze tu pravda neexistuje, vies, nech je to hocico, ide o to aby ti to ,,pomohlo,, je jedno ako to nazves...placebo? nech...dolezity je vysledok...

bingham

2481036634 - nemozes si dar normalny nick ??? :D

ano viem co myslis...vtedy sa to da u cloveka odpustit..ze na nieco taketo "naletel"

clovek ma tendenciu skusat vsetko...uz ked je zle...

keby cloveku(ktoremu hrozi smrt) povedali ze ked vypije odvar z netopiera a vrany...tak uzdravie... - on to spravi...mne je to jasne...je to v ludskej povahe :)

bingham

J111...placebo efekt v tebe dokaze vyvolat hocijaky clovek...on vobec nieje frajer...

on zaraba na ludoch...co su na tom zle psychicky...a ako tu uz bolo spomenute...topiaci sa aj slamky chyta...jednoducho povedane zaraba na ludskom nestasti... :))