90 dnova dieta

Príspevok v téme: 90 dnova dieta
Dominikaa

Caute baby, takze chcem skusit tu 90 dnovu dietu a chcem poprosit tie, ktore ste to uz drzali ci ste fakt schudli a ked hej ci ste nemali jojo efekt ? A chcem poprosit tie, ktore sa ju tiez chystaju drzat, aby ste sem napisali. Podporovali by sme sa tu, pisali recepty, kolko sme uz schudli a tak. Vzdy je lepsie dietu drzat s niekym ako sam :)

Dominikka

ano,podla mna to je 3den. Dneska na obed spagetky so zeleninovou omackou a vecer 2muffiny a jedna tablicka cokolady. Aj ked som to jedla s velkymi vycitkami. Ci z toho nepriberiem a este k tomu na veceru.. No uvidime

meduskaTN

tak baby, ja som začala včera..bielkovinovy den je otras :))) mozem byt na jogurtoch? a chcem sa spytat-kuk-kus a pseno je 3. den stravovania?

Lov

Ahoj, ak chceš daj mi mail alebo mi napíš :) Ja ju už držím a zatiaľ to ide celkom dobre.

Džana, ideš do toho s nami? :D

Džana

ahoj Dominička :) Takže ja Ti z mojej skúsenosti môžem povedať, ako som ja dopadla s touto diétou. Začala som ju držať cca 3,5 roka dozadu. Schudla som behom 2 mesiacov cca 10 kg a cítila som sa perfektne. Bola som tým úplne nadšená a bol zo mňa nový natešený človek plný elánu a chuti do života, keďže som nemusela pri kupovaní obyčajného trička riešiť, koľko špekov je mi vidieť a veci podobné :)))) No a takto som sa stratovala približne 3 roky. Potom som to úplne vzdala a vykašlala sa na celé "správne" stravovanie, lebo sa v mojom živote odohrala jedna veľmi smutná udalosť a nemala som chuť riešiť vôbec nič a nieto ešte diétu a veci podobné...
Len Ti chcem teda povedať, že Ťa chcem podporiť v tejto diéte!!!!Dá sa na takéto stravovanie pekne naučiť a úplne v pohode zvládnuť! Fakt!
Ak chceš, napíš koľko máš rokov, vek, výšku a odkiaľ si. Možno sa dám na ňu znova aj ja nahovoriť :) Držím moc palce!!! :)