ziarliva kamaratka

Príspevok v téme: ziarliva kamaratka
roruska

Mam kamosku, ktora si mysli, ze som krajsia a lepsia, ako je ona a potrebuje ma zhadzovat, ponizovat pred chlapmi hlavne. Ja nie som taka, ze by som sa prestrkala a predvadzala, a ked to robi, je to smiesne...hra sa na akusi velitelku a vsetci su akoze jej oddani, poddani:))...hrozne nieco, vazne. Obnasa to vela zujimavych siruacii...

roruska

Ďakujem za príspevky, asi je to tak, prečo by som mala byť tá ,,dobrá,, kamarátka voči niekomu, keď ani nevie, čo to slovo znamená...je mi lepšie, keď s ňou nie som v kontakte, keď zase niečo nepotrebuje...nie, že by som nebola ochotná pomôcť.

sewie

takito ludia su len vyciciavaci energie, sa na nu rovno pekne krasne vykasli...ja som sa tiez dlho "babrala" s podobnymi ludmi , odpustala im taketo somariny ale odkedy som ich takmer uplne odrezala je mi omnoho lepsie!v tomto pripade bud "sebecka" a mysli na seba!nemala by si travit cast s ludmi s ktorymi sa necitis dobre-zbytocna strata casu a energie a tyki co ta potrebuju zhadzovat si to teda nezasluzia!

fialôčka

toto "kamaratstvo" dlho nevydrzi, a ostatni ludia okolo tejto dotycnej osoby si tiez uvedomia, ze ak sa nezacne spravat voci nim inak, tak sa na nu vykaslu ... a snaaad si to potom cele uvedomi .. sice neskoro,ale predsa

Algebra

Ziarlivost najhorsia vlastnost. Aj ja mam ziarlivu kamaratku, teraz sa uz nekamaratime tak ako predtym, ale boli casy ked som sa jej bala povedat nejaku dobru spravu alebo ze sa v mojom zivote nieoc dobre vyvija lebo by dosla vlna ziarlivosti. Tiez ma zhadzovala a moje problemy povazovala za hlupe. Nehovorim ze boli nejake strasne ale clovek sa potrebuje zverit aj s normalnymi problemami. A ona stale ze ty ani nevies co problem je, nemas pravo byt smutna. Az nato ze ona nie je ta ktora mi ma co hovorit kedy mam byt smutna a kedy nie.
myslim ze by si sa s nou mala porozpravat o tom alebo prerusit vztahy. Len ta strhava dolu a nici ti sebavedomie. Ako moja kamaratka. Ale vies ludia nemozu zato kde sa narodili alebo aky zivot maju. Niektori su horsie na tom a niektori lepsie a zavist je hlupost. Aj ja zavidim, ale aj doprajem zaroven. Moja kamaratka to nevedela a vzdy sa tesila ked mi nieoc nevyslo.

roruska

Občas je ako pijavica a v podstate ma vyhľadáva, potvrdzuje si svoje ego tými poznámkami. Snažím sa ju nevyhľadávať...ale nejde to úplne prerušiť kontakt. Je veľmi rafinovaná a chce, aby každý robil tak, ako ona chce, vôbec sa nevie prispôsobiť. Občas mi pripadá ako malé decko, ktoré treba všade vodiť za ručičku, lebo je len na druhých viazaná a potrebuje od nich niečo, aj odo mňa, ale robí jej problém, ak má ona niečo poskytnúť. Asi má nejaký problém, ale neprizná si ho. Tak cez druhých si ho kompenzuje, asi

Honor

A ja sa ti čudujem, že ju voláš "kamarátka" :P Nič v zlom..jednoducho ma komplexy, nech si ich rieši sama a ty si ju nevšímaj poprípade ju kopni do zadku :)