Kozmetika Lild cien kokos

Príspevok v téme: Kozmetika Lild cien kokos
Son

Aké máte skúsenosti s touto kozmetikou? Konkrétne telovým mliekom cien kokosový? Vadí vám tá vôňa? Moja známa prešla okolo mňa a ja som bola udivená ako ju veľmi, ale za to naozaj krásna prenikavá vôňa. Dokonca vydrží celý deň aj keď fajčíte. Stále ju cítiť. Chcem sa ešte opýtať aké množstvo a aká je cena ? Ďakujem

peta111

..mozem povedat, ze ten kokos od cien uzasne vonia a dlho! ja som ho pouzila len raz, ked som si pozicala, lebo mne sa to zda vela chemie, ale bol dobry, fakt..

sindri

Ja používam od Cien len krém na ruky a môžem povedať, že je lepší ako hocijaký iný drahý krém. Dnes mi sesternica ukazovala, že si od Cien kúpila telový krém s vôňou kakaa a normálne som nemohol z tej vôňe, je úžasná, takže aj ten kokos, bude, dúfam voňať rovnako:)

batavya

ja mam telovy krem kokosovy. tiez je naj aky som mala. mlieko som teda este nevidela. ten krem ako vonia, ale ze by vonal cely den, to sa mi nezda..

iotaaa:-)

No, toto telove mlieko nepouzivam, ale mam od cien krem na telo a je to ten najlepsi krem aky som kedy mala. Ja ho pouzivam ale na tvar a na ruky (ako ludia pouzivaju modru niveu) no a je to super hlavne v zime. A aj krem na ruky mam cien (medovy) a je fajn, nerobia sa mi po nom tie cervene ranky s ktorymi obcas mavam problemy. Vyskusala som viacero znaciek a tato je jedna z mojich oblubenych. Obcas aj ich sampony kupujeme a tie su tiez dobre. Je to lacna kozmetika, nebude to drahe ;)