co mam robit ? :(

Príspevok v téme: co mam robit ? :(
karrickaa

Neviem ako zacat.. moj zivot je horor mam len 17 rokov. Moj problem prameniz toho ako vyzeram. Neviem sa cez to povzniest aj keby som velmi chcela. Pred dvomi rokmi som schudla na krasnych 55 kg co bolo vzdy mojim velkym snom. Velmi som sa tesila a bola plna zivota a novej radosti.No zrazu bolo vsetko prec a ani som si to neuvedomila. Dnes mam 80 kg a depresivne myslienky. ja viem je to vsetko moja chyba. Mala som sa snazit udrzat si vysnivanu vahu . Teraz sa snazim schudnut ale nejak to nejde jednoducho nemam prevnu volu.Nedokazem sa s nikym normalne porozpravat nechcem chodit von ked sa na mna niekto pozera myslim si ze si mysli ze som skareda ropucha do tvare som tiez skareda. Spoluziaci na mna kaslu nikto sa so mnou nebavi a ja uz nevladzem dalej neviem co s tym chcem sa zabit. Aj v skole som sa velmi zhorsila :(

AnOnYm98

netráp sa...ja si tiež myslím že som škaredá a celý môj život neznášam.nosím okuliare ktoré sa hambím nosiť do školy a potom som slepá.mám problém s váhou že som až príliš chudá ale bojujem!snažím sa zistiť čo to o šošovkách a nosiť ich do 8 a potom musím nabrať všetkú moju odvahu aby som nosila okuliare.a snažís sa pribrať čo není tieš až také lachké keď mám zdravotné problémy.tak netráp sa.každý má problémy a myslí si že je najnešťastnejší človek na svete.nikdy niesi v tom sama

luciano

Mužom sa na ženách páči ani nie tak krása, ale to, aby mali sexepíl. Aj šeredné ženy môžu mať vysoký sexepíl a sú tak pre mužov príťažlivé. A kľudne môžu mať aj kilá navyše.

chladomor

No keď píšeš, že do tváre si škaredá, tak to chudnutie ti na atraktivite nepridá. Ale možno si to o svojej tvári len myslíš, nemusíš mať hneď modelkovskú tvár, aby bola pekná.
Inak prepáč za demotiváciu.

agni

ahoj, takto som sa aj ja citila, ale nemala som na to dovod a ani ty nemas ;)...myslim tom vazne. mam kamaratku, ktora je plnsia nez ja a ma priatela, dalsi ju chce a je velmi oblubena...nejde o vahu, ale ako sa clovek citi a ja som sa necitila stastne a ani ty a to treba ihned zmenit. som teraz na dukanovej diete a ide to dole :) tak som rada a aj sa o seba viac staram, len viem, ze schudnutie ma nezmeni aj osobnostne, naucila som sa byt stastna aj taka aka som aspon trochu :p, drzim ti palce a hlavne nic nevzdavaj ;)

kvetinka456

Ahoj, hlavne sa neopúšťaj predsa sa kvôli váhe nebudeš zabíjať! Hlavne klud všetko sa dá zmeniť len na to treba zachovať chladnú hlavu bez stresu . Môže ti byť uplne jedno čo si o tebe ostatní myslia, keď sa na teba pozrú. Pozri si nejaké cviky na internete a začni cvičit! nikdy nie je neskoro . Vytlač si nejaký obrazok nejakej modelky alebo chudej baby ako motiváciu a nalep si ho niekam kde ho budeš stále vidieť. Pevná vôla ! a treba vydržať !! už po mesiaci pravidelného cvičenia ti garantujem že budeš vidieť výrazné výsledky ! A k tej škole.. ty sa tam chodíš učiť a nie na nejakú prehliadku krásy !!! kašli na všetkych ! len sa dobre uč pre budúcnosť, uvidíš zíde sa ti to :) a netráp sa !!