Chcem sex a partner odmieta!?

Príspevok v téme: Chcem sex a partner odmieta!?
Sitilla

Som dosť sexualne založená a partner sa stráni. Zo začiatku chcel sex i 5x denne. Teraz mi to vyčíta,že stale nemám dosť!?
Chcem to a mám chtíč i v noci,často ho i zobudím tým,že mu ho dráždim orálne,vtedy je na mňa hrubý a uráža ma,už ma i odsotil,je to podľa Vás v poriadku,že nechce sex,keď ja mám chuť!? Neviem,či si najsť výpomoc,alebo kupiť vybrátor?Poraďte!!!

Liido

Sitila.

Ja by som zas strašne chcel teraz,moc mám rád orál,no moja zas odmieta čo i len trošku ma robiť pusou,nepoznám ten pocit,no moc by som to chcel,často hupneme do vzťahu a až potom zistime zápory...mladi blaznivé-cvilky vášnivé a hluposti ....

AdamKrt

Velkost a intenzita kazdej potreby je zavisla od jej naplnenia /mnozstva, kvality a frekvencie naplnenia/.

Ak cokolvek z tychto 3-och casti chyba, dostavuje sa pocit nespokojnosti, neuspokojenia. To sa tyka oboch partnerov.

Poloz si otazku a skus na nu odpovedat, kolko, ako velmi a ako casto je to treba Tebe a kolko partnerovi.

Ako casto mate styk, ako dlho trva ? Mate k tomu predohru, ako dlho trva ? Kolko krat denne, ci tyzdenne to robite a KEDY ?

Ak je niekto unaveny dusevne z prace, alebo nevyspaty a partner ho bude budit, je jasne, ze bude nastvany, lebo su to aktivity na ktore potrebuje clovek dost energie, ak ich ma robit poriadne. Tiez neni prijemne v robote to potom dospavat :-D

Poloz si otazku, si po milovani uspokojena, alebo nie ? Zisti, ako je to u partnera. Skuste sa porozpravat, kedy si naplanovat lepsie milovanie, aby to vyhovovalo obom. Jasne je, ze tam musi byt spolupraca partnera. Ak je egoista, bude na to kaslat. Ak nie, bude to chciet zmenit a uspokojit Ta. Ale tiez musis brat na neho ohlad. Pocitaj vsak aj s tym, ze pri dlhsom milovani sa moze stat, ze vaginka bude osuchana, bude palit, alebo boliet pri dotyku, ak ma napr. vacsi penis - staci, ze naraza na krcok maternice a pri istych polohach je to uz bolestive. U partnera sa zase moze stat, ze si natrhne uzdicku.

Daj si pozor na co si si prajes, aby sa Ti to nahodou nesplnilo :)

Zeny casto prehanaju o sexualnej naruzivosti a ked dojde k ich uspokojeniu, tak sa karta obracia a zrazu zacnu mat spravanie partnera, ktory mal dost :)