Neviem ako ďalej

Príspevok v téme: Neviem ako ďalej
samsebousom

Stala sa mi vec, ktorú by som nikdy v živote nečakal. Ale tak, život je nevyspytateľný. Začalo to nevinným písaním s mladším dievčaťom. Vôbec som nevedel, koľko rokov má, ale už som sa to dozvedel. Má iba 15 a končí na základnej škole. Ja som už pracujúci človek, mám 26. Zamiloval som sa a neviem, čo mám robiť ďalej. Najhoršie je, že ona cíti ku mne to isté. Snažím sa jej vysvetliť, že to nemá zmysel začínať si spolu niečo. Ale ubližujem sebe aj jej. Rozmýšľal som ukončiť úplne náš kontakt. Spravil som to na týždeň a začala mi strašne chýbať. Písala mi sms, čo je so mnou, či sa mi niečo nestalo. Neviem, ako ďalej. Ale vzťah s rozdielom veku 11rokov asi nemá vôbec zmysel. A ešte keď ide o tak mladé dievča.

Kika:)

Máš dosť rokov na to aby si vedel, a pochopil že vek nieje prekážkou. Moja známa chodila 3 roky s chalanom o 11 rokov starším.Jediný poblém ktorý v tom vidím že ak by si to ty chcel brať vážne, ju chytí druhá puberta a bude sa chcieť vybúriť.

samsebousom1

Práveže, bol by som s ňou veľmi rád. Ale, bojím sa reakcií a narážok na moju a jej osobu. Už teraz si ma kamaráti dosť doberajú, ako je to možné, že si vôbec s tak mladou babou dokážem písať. Tiež bol návrh počkať ešte, ale tak, do kedy ? Ide na strednú, tam si tu svoju lásku isto nájde, na mňa čakať nebude. A ja sa musím cez to nejako preniesť a obzrieť sa po staršej.

Jessica.

Má to význam, ak sa milujete a máte sa radi, ona sa páči tebe a ty sa páčiš jej, vekový rozdiel rolu NEHRÁ!!! Tak do toho!!!

Rotunda

Ja som mala 16 a moj frajer 24 ked sme sa dsli dokopy :) stale mi vravel ze som ovela vyspelejsia ako moje rovesnicky :) nemozes zas vsetky 15 hadzat do jedneho vreca :)

potockova

Ja som mala 18 keď som sa dala dokopy s 26 ročným, teraz už ex-priateľom, boli sme spolu 4 roky, a to som vyzerala max na 15 v tom veku.. Niektorý si mysleli že som jeho sestra, ale nerobilo nám to problém, nikdy som nepozerala na to čo si myslia ostatní..

Imro33

Vydrž času.Japonci maju všetci ženy o 8-9rokov mladšie,lebo žena sa opotrebuje rychlejšie,preto u nás vidíš isť muža ako kvetinku so sterenkou,človek by povedal..jeho matka. No omyl-je to jeho žena ,rovestníčka!
Ak neveríš,obzeraj sa okolo!!!

Rok počkaj/zlatá mreža/ a rozbehni to,držím Ti palce!

miselka007

pozri ona ma len 15 a to je dost blbe.. je to vazne este take deculo i ked dnesna mladez az moc rychlo dospieva.. nie ako za mojich cias :) bude lepsie asi ked to ty ako rozumny chlap ukoncis, ved predsa je na svete vela zien hodnych vekom pre teba :) nemuselo by to dopadnut dobre keby ste sa dali dokopy, uz len koli tomu jej veku, boli by reci a nevem co este a zbytocne by si sa trapil a ona tiez...
11 rocny vekovy rozdiel nie je az take strasne, ved ja mam s priatelom rozdiel 14 rokov, ale je to nieco ine.. ja uz mam daaavno po dvacine :) pri vas by to bolo trosku ine :)