Menšia operácia a depresia

Príspevok v téme: Menšia operácia a depresia
Meretseger

Dala som si v utorok vybrať materské znamienka a odvtedy ma opäť trápia depresie, stredu aj štvrtok som celé prespala, mám príšernú chuť porezať sa, etc. Tak mi napadlo, či to nemôže nejak súvisieť s tou operáciou, či nemohli, ehm, povedzme lieky nejak "zreagovať" s látkou na umŕtvenie. Asi je to strašne blbá úvaha, ale ináč nechápem takýto prudký prepad... Matka ma už posiela späť do Pezinka, nech tam idem na celé prázdniny (milá je, ako sa ma chce zbaviť).

bytheway

Meretseger, haloperidol depresie vyvolava, ten urcite neber! Suvislost so znamienkami to podla mna nema, je to nahodna zhoda v case.

Meretseger

Navštívila som a houby mi to pomohlo, AD mi odmietla dať, akurát mi opäť nasadila to svinstvo Haloperidol. A môj zmysel života je momentálne odkopnúť únavu a úzkosti, bo to by si neveril, milý muchacc, ako ti to zamestná myseľ, hoci fakt že nechceš!

luciano

Človeku v klinickej depresií nepomáhajú rady typu "teš sa z každej minúty". Depresia sa nedá prekonať vôlou. Odporúčam navštíviť psychiatra a zmeniť medikáciu.

muchacc

Mi napadla hned jedna otazka:
Aky je tvoj zmysel zivota? (aky mas ciel v zivote)

Toto mi napadlo po tom, ako si napisala, ze sa ta chce mama zbavit.
Nepoznam tvoju mamu, ale pre rodica musi byt velmi tazke pozerat na dieta, ktore nema zmysel v zivote a len si tak hovie vo svojich depresiach.

Ked sa rano neprinutis vstat a robit nieco ine, ako mysliet na seba, tak sa necuduj, ze si v bludnom kruhu. Odkial si? Skus najst nejaku charitativnu organizaciu a venovat sa inym ludom ako samej sebe. Zaberie ti to vela casu a odputa myslienky od seba samej.