Priateľ si ma neváži

Príspevok v téme: Priateľ si ma neváži
Lucia56

Cítim to tak, ale neviem, čo s tým, milujem ho celým srdcom. Niekedy ma hrozne poníži - krikom, nadávkami. Keď poviem, že ma to bolí, je mu to jedno. Keď poviem, že mi ublížil, nezáujem. Mám pocit, že nechodím s jedným človekom, ale dvomi a jedného milujem a druhého sa bojím - jeho reakcií, názorov... ale prevažuje to prvé. Tak čo mám robiť??

Marsmeloun

bože bože .. ale si hlupa Lucinka ...ja už neviem co na toto .... povedať .... tak asi to potrebujes aby ti nadaval ... ked aj napriek tomu že si ťa neváži ho velmiiiiiii luuuuuuuuuuubis ... och..

sanofi

Lucia -nikdy to nebude lepšie -naopak poznam to :ak ti to vadi už teraz tak nerozmyšlaj a konči .Možno po určitom čase to bude moc problematicke ukončiť -ja som teraz v tejto situacii.....

Sejla

Lucia akože čo máš robiť? Však normálne ho kopni do zadku... Nechápem otázke, tak buď si, alebo nie si ochotná to tolerovať. Odpoveď hladaj u seba.

zewa

sanofi rychlo prec od neho. Toto je fakt zle. Uvedomujes si, ze stracas svoju ludsku dostojnost, ked sa k tebe takto sprava?
Ja neviem, ale ja by som ho asi tou prachovkou ubila. Ked mal cas napisat utri ma, tak to mohol utriet aj sam. Ma stve, ze jestvuju chlapi jeho typu.
Zeny nenechajte sa ponizovat. A uz vobec neuvazujte o spolocnom zivote s takym clovekom, ktory je takyto uz na zaciatku vztahu. Nikdy to nebude lepsie, iba horsie.

sanofi

Tak takeho mam i ja doma -hroza .S tym stupnovanim suhlasim .Sme manželia 19 rokov -15 sa to dalo (pracoval v zahraniči )ked prišiel domov muselo byť všetko 100% ,stačilo aby na 1 poličke nebol dokonale utrety prach -tak mi tam napisal,, utri ma "mala som male deti preplakala som vela hodin (boli tu deti )teraz 5 rokov je denne doma -peklo na zemi -poslednych 8 mesiacov to začinam ignorovať ,no cesta nevedie asi spravne ::myslim teraz že už som to mala davno ukončiť -rada : preč pokedy sa da

milli11

Ja som mala podobny vztah so svojim 2. byvalym. Zo zaciatku ma namotal, ale potupne sa zacal spravat hrozne.

Bol strasne poriadkumilovny. Mozno mnohe po takom tuzite, ale ja som si potom povedala, ze radsej budem mat bordelara-pohodaka ako hysterickeho pedanta. Vsetko muselo byt po jeho, tieto veci musia byt tu, ani jedna omrvinka, ked sme jedli nemohla spadnut, inak salel. Nikedy sa s nim nedalo ani porozpravat, raz bol unaveny, potom som ja bola pre neho ukecana.

Bola som strasne zalubena, zo zaciatku ma dost namotal a musim priznat, v bozkavani a v posteli bol super a bolo pre mna tazke od neho odist. Ked som si vsak davala dokopy realitu, napriklad, ze by prisli deti, to by uz asi nezvladol. Tolko revu, placu, neporiadku, zaspinenych veci. Vlastne hovoril, ze ani deti velmi nechce.

Rozchadzali sme sa a schadzali, lebo som ho vraj obmedzovala, ked som chcela, aby sa spraval normalne. A este, ked sme boli spolu, si nasiel inu. Ked som sa to dozvedela, ze uz s nou ma oficialny vztah a mne to zabudol povedat, ze je koniec medzi nami, v maile som mu vynadala za vsetko, co mi urobil a uplne ho odstrihla.

Nedavno sa zobrali a uz ziju ako rodinka. A zrazu mu ani nevadi, ze ona ako rozvedena zena, ma aj 3 male deti. A co som o nej pocula, je aj bordelarka a vzdy mu vynadala, ked sa len rozpraval s inou zenou. Nuz, kto chce kam, pomozme mu tam. Sam si vybral.

Takze moja rada, kasli na neho. Bude sa to len stupnovat.

Alebo sa skus rovnako k nemu spravat aj ty, ked mas na to povahu. Bud sa uvedomi alebo zistis, ze o nic neprides, ked ho nechas.

fubu

týto neregistrovaní by sem nemali písať..:)

mne sa zdá ze ani nevie ocom len aby utrusil totalnu chujovinu to si nechaj pre sprosých alebo tých na tvojej vlnovej dĺžke aj jamám otca v znamení blíženci a neprepína mu ktovie co si ty? typujem ze tie dve prve reakcie(nicky su rovnake znameia ak nie aj osoba.trápne

Maoam

vztah, kde sa musis 'bat' nazorov a reakcii, cize kde je dobry vztah len vtedy, ked si poslusna, sekas dobrotu a robis, co druha strana chce a vyzaduje, je na rit

zivot je kadejaky a problemy pridu tak ci tak, v takych situaciach by ti skor bodol clovek, ktory ta bude brat bezpodmienecne taku aka si a z ktoreho reakcii a nazorov nebudes musiet mat strach, ktory bude chciet a vediet pri tebe stat

nemala si nahodou autoritativnych rodicov? nehladaj si takeho partnera, budes trpiet

alibi

a ako budes zvladat tych 20% s dvoma vrieskajucimi malymi detmi a hypotekou na krku? co ked casom z tych 20% bude 40% ked pride rodina a stresy?