Chlapi a vztahy

Príspevok v téme: Chlapi a vztahy
Msaska

to fakt chlapom viac zalezi na tom aby boli oblubeni a mali kopu kamosov kamosiek vela kontaktov aby chodili na pivo atd ?!
fakt je tento svet a vztahy v nom len o tom ze kazdy to skusa s kazdym, niektorym ide len oprachy a niektori zas chcu len take ktore su na prachy ???
ci mi uz sibe z tohto fungovania vztahov ????

milli11

Ideal, pises velmi dobre, aj mne z duse! Takeho muza by som aj ja chcela. A zaroven ma to pobavilo. :DDD Trebalo by sa s nimi niekedy vymenit, aby si nas viac vazili. Asi si to tiez zazila, ze ty si sa snazila a ked mal on nieco urobit, uz sa vyhovaral, uz sa to nedalo.

ideal

Doubledog, taký určite nebude. Darček dostane akurát tak na sviatok, a ak zabudnum že nejaký ma, vyhovorim sa na pracovné vytazenie. Určite mu nedovolím nechať prácu, ved domáce práce robí len preto, že ho to bavi. Má k nim proste bližši vzťah ako ja. A čo sa týka nejakých domácich opráv, bud sa to vždy odloží na prihodnejsi čas, alebo ak to bude ozaj akútne, tak to spravím, samozrejme nezabudnem okolo toho ochkat a jajkat, a skaredo nadávať že este po práci musim niečo robiť, aby si nabuduce dobre rozmyslel, ci bude odo mňa niečo chcieť. A ak sa odvazi mi pri tom mudrovat za chrbtom, tresnem sa po palci alebo niečom inom, podľa okolností, a strašne mu vynadam s tým že aha čo si spôsobil a bude sa musieť ospravednit a ošetrovať ma.

doubledog

ideal
a ratas s tym, ze tento tvoj ideal bude mat hocikedy cudne nalady, bude vztahovacny, nervozny?
s tym, ze ty mu budes platit jeho naklady (a bude to povazovat za tvoju povinnost, takze to ani nebude komentovat),
s tym ze bude od teba cakat obcas nejake tie dary (a ked ich nedostane, nafuci sa)?
ratas s tym, ze prestane pracovat (lebo sa chce venovat domacnosti), a ty budes financovat celu domacnost (pricom on bude rozhodovat o tom, co sa bude kupovat, a ak s tym nebudes suhlasit, bude ta citovo vydierat)
ratas s tym, ze ty ked utahana prides, dostanes ulohy, ktore musis co najskor splnit? budes skladat nabytok, vlacit tazke veci, sparat sa v rozbitom odtoku a vyberat z neho plesnive usadeniny, z ktorych ti je na grcanie?
pricom on ti bude stat za zadkom a davat ti dobre rady, ako to mas robit a preco to uz nie je hotove?
:)