Rednutie vlasov a stencovanie

Príspevok v téme: Rednutie vlasov a stencovanie
cajka

ahojte
poradte mi nieco proti padaniu vlasov. nie zinok, nie vyhnut sa stresu , vsetko viem, ,,,,
uz som tu raz pisala ale ziadnu radu o ktorej neviem uz davno som nedostala.
bola som vsade po doktoroch uzivala vsetko co snad existuje v lekarni i co mi davala doktorka , teraz uzivam saw palmetto ale stale viac a viac mi rednu vlasy hlavne na vrchu hlavy a boky. som zufala, zacalo sa to pred rokom a nie to zastavit. neviem aky sampon aky aktivator alebo co moze pomoct. na internete je toho vela na vyber, marbo sampon, sampon so saw palmettom ale ktory moze skutocne pomoct? alebo laserove centrum kde by bolo najblizsie kde liecia laserovym hrebenom? nevie niekto poradit blizko ziliny?

March231

Ja za seba ti môžem poradiť a odporučiť šampón DS Revita Stimulating Shampoo.Je naozaj účinný a mne pomohol veľmi.Mala som vždy husté vlasy no poslednú dobu mi začali veľmi vypadávať a z hustých vlasov mi ostalo na hlave dokopy 5.Neviem presne skade sa dá objednať ten šampón,pretože mne ho kupoval priateľ tuším až z niejakej americkej stránky.Treba si prečítať o tom šampóne recenzie na internete,no na 90% ľuďom pomohol.

Ninaa

Ahoj, neviem odkial si, ale vyhladaj koznu kliniku najblizsiu a porad sa s lekarom, ktory je odbornik na problematiku vypadavania vlasov, napr. v Bratislave pani primarka Rasochova a objednaj sa na vysetrenie. Ona testom zisti o ake vypadavanie ide a tak urci liecbu. A liecba musi trvat dlhe mesiace. Ja uzivam Inneov na vypadavanie vlasov uz viac ako 2 roky az teraz vidim ten rozdiel v hustote a pevnosti vlasov.