Invalidný koľko môžem dostať..

Príspevok v téme: Invalidný koľko môžem dostať..
invalidny

Dobrý deň, pred pár dňami som bol na posudkovej komisii. Priznali mi čiastočný. Ak sa nemýlim, ohodnotili ma na 45 percent. Vedel by mi niekto povedať, koľko by som mohol približne dostať eur?? Budem vďačný za každú odpoveď. Ináč mám 20 rokov.

A ešte jedna vec. Bol mi priznaný od marca, nemali by to obdobie potom doplatiť?? Tých pár mesiacov??

koberec

Invalidny, ak si nemakal na vysokej pozicii s kralovskym platom, tak asi nie. Moj znamy s plnym ID ma asi 170eur, a to pracoval.Si prilis mlady, nemas nic odrobene a vyska dochodku sa odvija od poctu odpracovanych rokov a vysky platu. Ak chces viac penazi, musis pracovat, to je vsetko.

[zruseny17]

nevieme ti povedat kolko dostanes,pretoze vyska zavisi od percent,od poctu rokov platenia odvodov,od priemerneho osobneho mzdoveho bodu a od aktualnej dochodkovej hodnoty-vyska ktorej sa kazdy rok meni...ale vzhladom na tvoj vek a percenta to urcite moc nebude...

[zruseny22]

ahoj, ja mám 26rokov a priznali mi plný ID- ale ja som ho nechcela a nestála som oň... ale k veci... mám aj odpracované a za plný ID (mám 80%) mám presne 203 eur! A áno, tie mesiace ti doplatia. Ja som čakala asi 5 mesiacov?