Silné krce a hnačky

CHios

Spomínané príznaky by celkom sedeli aj na infekciu žalúdočnou baktériou H.pylori. Na vašom mieste by som si urýchlene spravil domáci HELIKOBAKTER TEST. Môžte tak podchytiť infekciu v skorom štádiu rozvoja a zabrániť tak rozvoju ďalších zdravotných komplikácií, napr. gastritíde a pod.

Samy737

na hnackovanie som skusila vsetky tieto spominane pripravky, ale zamilovala som si enterol a ten balíme všade kam ideme :)

RNG

Virusy postihuju dnes kazdeho, nie len deti. U deti, ked este nevedia dodrzovat hygienu su mozne ovela castejsie rozne nakazy, ale detsky organizmus je odolnejsi, nez stary. preto napr VZV virus(varicella zostrix) u deti sposobuje dost neskodne ovcie kiahne a u starsich casto velmi bolestivy pasovy herpes, ktory moze znicit cele telo, mnohi maju z neho nasledky permanentne.
Hnackou sa sice creva cistia od toxinov a mikrobov, ale neadresovat priciny hnacky je velmi zly napad.
Telu treba pomoct v boji proti mikrobom a parazitom, aby bolo poskodenie tela co najmensie.

zuzanka555

Bola som s tým pri doktorovi ten mi predpísal Reasec, brala som ich asi tyzden, prestalo aj krce aj hnačky...a asi zase po týždni sa objavilo to isté, nemôžem nič zjesť lebo už mám krce, už nemám hnačku, lebo pijem zasa Reasec už 3deň no to krce neprestáva....mám ísť znova k doktorovi alebo este počkať?

AdamKrt

Hnacka je obrana organizmu, cize to neni zle zastavovat hned. Organizmus sa precisti. Ak to zacne byt dlhsie, da sa pomoct ze si clovek da aktivne uhlie, ktore ako absorbent naviaze na seba hadam vsetko a precisti organizmus.

Podobny ucinok ma Smecta. Nedavno som mal riadnu hnacku asi 3 dni. Aktivne uhlie nezaberalo, zlepsovat sa to zacalo az po ENDIEXe, ktory som zacal striedat s uzivanim SMECTY s rozostupom minimalne 2 hodin.

Samozjremostou je PIT, lebo telo hodne dehydruje a zo zaciatku drzat dietu.

RNG

POtravinovych nakaz je hromada. Na rozne mikroby existuju rozne ucinne prostriedky. ATB adresuju len niektore z nich a casto narobia viac skody, nez uzitku. Virusy lekari povacsine ani neadresuju, totiz lieky na ne maju privela postrannych ucinkov a nakazy obvylle telo potlaci za par dni.
en.wikipedia.org
Na bakterie je GSE, oreganovy olej, berberine,
na virusy pozri cez google.sk uvedenim mojho nicku a slova herpes. Pridam este monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado
Ja by som sa odobne branil pitim roztoku GSE, zobral kapsul;e oreganoveho oleja a proti moznym virusom 2 x 1 gram chaparalu, plus samozrejme selen, zinok,. jod, vitaminy C, E a D-3, co radim kazdemu.
Momentalne je nielen enterovirus a rotavirus rozsireny, ale skoro polovica potravinovych otrav bola z norovirusu minuly rok v USA. tj viac nez camphylobakteru, salmonel a escherichie coli.
Rozhodne cakat sa nevyplati, najma pri virusoch, lebo tie sa rozmnozuju velmi rychle a znacne poskodia telo.Norovirus sam minuly rok usmrtil vyse 3000 ludi v USA, tj nie je to len tak vyckavat.