Od 4.8 - mliečna dieta...

Príspevok v téme: Od 4.8 - mliečna dieta...
brunetka_a

KONIEC prežieraniu som si povedala dneska, pribrala som 4 kila a musia ísť dole :(

od zajtra idem na mliečnu dietu + behanie, fit lopta, brušáky, steper ...

kto sa pridá ? budeme si písať ako sa nám dari ..

vek :19
výška: 162cm
váha :63kg

najhoršie partie : brucho, stehná
cieľ: 55 kilo a spevniť postavu , spevniť nohy, zadok, a hl. huspeninu na bruchu:(

kto povie so mnnou koniec škaredým postavaám ?:)

LEN SERIOZNE :)

AlexandraG

NIKDY ti diéta nepomôže, to si zapamätaj. Ja som koľkokrát držala hladovky, ovocnu dieta a iné somariny a vždy som schudla len pár kíl ktoré prišli naspäť hned ako sa dieta skončila. JEDINÁ účinná vec na tomto svete s ktorou sa dopracuješ k peknej postave je zdravé stravovanie s minimálnym množstvom cukru + pohyb, cvičenie posilovanie, to je už na tebe proste pohyb kde vydáš zo seba energiu. Ak chceš poradiť ohľadom stravy alebo cvičenia kľudne mi napíš na mail alexandragolhova@centrum.sk

nathalia09

Ak je to menej ako 5 kg, mala by trvať 2 dni, ak je to medzi 5 a 10 kg - 3 dni. Ak je váš úmysel schudnúť 20 kg - fáza trvá 5 dní a ak viac ako 20 kg - zotrvajte v nej aspoň 7 dní. Nikdy však neprekračujte 10 dní.
Máte povolené jesť iba čisté bielkoviny: chudé teľacie alebo hovädzie mäso, chudú hydinu a ryby (zoznam povolených potravín môžete nájsť na úvodnej stránke). Mäso sa nesmie vyprážať, ale grilovať, variť na vode alebo piecť. Ak sa rozhodnete pre vajíčka, máte dve možnosti : ak jete iba vaječné bielka, môžete ich zjesť koľko len chcete, ale ak sa rozhodnete pre mix bielkov a žĺtkov, sú obmedzené na 4 týždenne. Veľmi dôležitý je pitný režim, treba piť aspoň 1 ½ l tekutín denne. Nezabudnite sa zásobiť aj potrebnými vitamínmi kvôli nedostatku vitamínov pri tejto diéte. Ja si napríklad kupujem výživový doplnok Bion 3, ktorý obsahuje kompletný rad vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov a živých probiotických kultúr. Veľmi dôležité sú pri Dukanovej diéte ovsené otruby, ktoré zachytávajú tuky a cukry prostredníctvom beta-glukánovej molekuly. Ovsené otruby zasýtia a tak si ich dajte hlavne vtedy, keď vás prepadne veľký hlad.

V tejto fáze treba dodržiavať iba jednu vec – všetko, čo je povolené môžete jesť bez obmedzenia. Ostatné potraviny radšej zabudnite, že existujú.

brunetka_a

dakujem velmi pekne všetkým za nazory :))

nathalia prosím ťa napísala by si čo a ako mám jesť ? ..lebo niak som ju neštudovala :))

ale keby si mi napísala jedálniček a pozdávala by sa mi tak kludne by som išla stebou do toho :)))

Dadula56

Jedine efetivne chudnutie je zmenit zivotny styl k zdravemu a to mliecna dieta ani ziadna dieta nie je, pretoze su vacsinou jednostranne a nevyvazene. Navyse akonahle s nou prestanes, dostavi sa jojo efekt a postupne si donicis metabolizmus. Ludom by sa chudlo lahsie, keby sa zmierili s faktom, ze rychlo to jednoducho nejde. Mnohi uspesne chudnuci chudli povedzme 10 kil aj rok, ale efekt vydrzal, lebo slo o pomale, zdrave schudnutie a zmenu zivotneho stylu, ktory si uz osvojili a dodrziavaju ho navzdy. Uprav si stravu na vyvazenu, zdravu, najdes k tomu mnoho literatury a stranok. Zarad pohyb, ale taky, ktory ta bavi a vydrzis pri nom, nie narazove cvicenie do odpadnutia, lebo take nevydrzis dodrziavat ako beznu sucast zivota. Vaha ako ukazovtel je dost pochybna, skor by bolo lepsie, ak by si mala moznost merat tuk v tele. Lebo ak sa budes po tejto diete tesit ako si krasne schudla 5 kil, tak 4.5 z toho bude voda a odidene svaly.