Čo si počať so svojou špatnosťou

Príspevok v téme: Čo si počať so svojou špatnosťou
akaša

Vždy sa mi páčili veľmi chudé ženy. Pre mňa bol ideál krásy taká chudá modelka ako predvádzajú na Fashion tv, čo im trčia klucne a bedrove kosti a 0 prsia. Lenže tento rok sa mi dáko nedarí schudnúť a dorpacovať sa ku takemu ideálu. Mám sa zmieriť s tým že som tučná a kyprá a že nikdy nebudem mať takú postavu alebo bojovať a bojovať a bojovať ? Teraz mám 65kg a výšku 173cm otrasne hebedo a prsia 80c a takú puclatu tvár hrúza... neviem už.

Dadula56

Problem nie je v tvojej postave, ale v tvojej hlave. Nemyslim to ako urazku, ostatne vela zien to tak citi, pretoze sa vsade pretrca ako ideal krasy zena 180/50. Treba si ale uvedomit, ze dana zena je za to platena, ma na to cele dni, plejadu osobnych ratacov kalorii a planovacov cviceni a tak ci tak sa nikdy nenaje normalne, lebo prijima asi tak 800 kcal denne. Pre platok povie, ze ona to ma od prirody, lenze to je vacsinou velka loz. Vela z nich ma uz psychicku poruchu - anorexiu, bulimiu. O zdravotnych doslesdkoch neskor sa nebudem rozpisovat, snad si si ich vedoma, ak nie skus si precitat nieco. Inak mam o 4 kg menej ako ty a v zivote mi nikto nepovedal pri tejto vahe, ze som tucna a kypra. A silno pochybujem, ze tie 4 kg sposobuju tu tvoju domnelu "tucnotu". Ta je len v tvojej hlave, nikde inde.

Magy

akasa, bez urazky, ale si typicka obet sucasnych vymyvacov mozgov modneho priemyslu.

Uvedom si prosim, ze normalny zdravy clovek NEVYZERA ako keby prave vysiel z koncentraku!!!

Byt zdravy a viest stastny zivot znamena najme nemat kopec nedolezitych problemov, vizii a nebyt zatazeny tuzbami po pochybnych hodnotach a idealoch.

Btw, ktory imbecil ti povedal, ze pri 175 vyske si s vahou 65kg tucna?????
Ak niekto iny, ze pozdravujem a nech sa ide dat liecit, ak ty sama, tak zrejme potrebujes prefackat, aby si sa zobudila do reality. Tucna by si bola, keby si mala 90.
Vypocitaj si to sama:
www.svet-potravin.cz

Ludia, nedajte sa zmanipulovat kazdou debilnu reklamou a modnym trendom len preto, ze niekto prehlasi ze to je "in" a bez toho si proste odpad. Su to kecy!!!

Nie je dolezite mat urcity typ mobilu!
Nie je dolezite mat presne danu vahu!
Nie je dolezite mat konkretne miery!

Je dolezite byt zdravy - fyzicky aj psychicky. A to znamena poriadne sa hybat, najlepsie si najst nieco, co ta fakt bude bavit. Nezrat hovadiny vo fastfoodoch, ale trochu rozmyslat, co das do ust. Jedlo je zaroven liekom, ked zjes "sracky", tak aj telo a dusa bude tak vyzerat.

xxy

daj si taky ciel, ktory mas v silach splnit, nemusis si hned davat za metu 50 kil, ono to aj ak zdrave nie je. tucna urcite nie si, uprav si stravu a viac sportuj, pojde to.