Odpudzujúce správanie a ADHD.

Príspevok v téme: Odpudzujúce správanie a ADHD.
2610

Dobry den. Mam 18 r. ja som bol v detstve hyperaktivny, pocas zakladnej skoly som zle niesol spravanie spoluziakov, bol som nepriebojny a teraz uzivam AD a aj lieky od homeopatky. velmi malo som rozpraval, skoro vobec a aj malo rozpravam. lieky zacali mat prvy ucinok tak sa mi zda, ale vracia sa mi moja hyperaktivita a velavravnost co je az detske. ako maly som bol rozmaznany a vtieral som sa, a nemal som skoro ziadny kontakt so seberovnymi az do zaciatku zakladnej skoly, lebo do skolky som nechodil, rodicia ma nechceli dat medzi ostatnych, pre jednu zavaznu operaciu... a v skole som sa kazdemu vtieral do rozhovorov, vela som rozpraval, usta sa mi nezavreli. po case som sa uzavrel, lebo ma odhanali a neustale upozornovali aby som bol ticho. teraz ked mam 18 rokov sa mi toto vracia a je to pre ostatnych odpudzujuce, mne je to vsak tazko ovladat, ta hyperaktivita nebola specifikovana, mozno som mal ADHD, za neposedne spravanie som bol vsak trestany fyzicky a bol som hodnoteny ako ZLE dieta. Este navyse som trpel komplexom menejcennosti. Jednoducho je na mne vidno ze mam nedostatok komunikacie a pozornost som si vynucoval a aj si ju vynucujem a to je dotierave a odpudzujuce. Avsak ja to neviem udrzat na uzde ta hyperaktivita je tam asi stale a bojim sa co bude dalej, najradsej by som ani nezil, neexistoval. Urcite aj rodicia spravili mnoho chyb, napriklad mama mala moc ochranarsky pristup a nerozvijal som ziadnu fyzicku aktivitu, co by mi mohlo pomoct pri zvladani hyperaktivity a ja som nauceny stale sediet. Bojim sa aby som neprezil to iste ako na zakladnej skole. Asi som mal chodit na specialnu skolu so specialnym pristupom. Nemyslite si? Inak som si vzdycky pripadal ako nevinna obet, mozno je to smiesne. Co mam urobit? Prosim vas poradte mi! Dakujem za pochopenie.

Ivka 1

Myslím si, že napriek tomu, čo píšeš si veľmi rozumný chlapec. Mal by si sa porozprávať s psychológom a porozprávať mu o svojich pocitoch. Čo sa týka hyperaktivity , veľmi dobré je užívanie omega-3, dávaj si pozor na zvýšený príjem sladkého a na obsah éčiek a farbív v potravinách. Čo tak začať robiť nejaké aktivity - šport,tanec. Niečo,čo Ťa bude baviť a zbavia Ťa nadbytku energie? Čo myslíš,že by Ťa bavilo ?

mejka

vsetci sme len nevinne obete :))neber si to tak. neber sa ako obet. vsimaj si co robis zle, a nerob to , a vsimaj si co by si mal robit spravne, a rob to. alebo skoc ku psychologicke sa vykecat.