Kapustová dieta

vitavi

Máme desiatky druhov zelenín, z ktorých si môžeš pripraviť chutné a zdravé čerstvé polievky, z ktorých nepriberieš.
Ak ich doplníš kašou z celozrnných obilnín, prípadne trochou strukoviny alebo kvasenej zeleniny, máš chutné zdravé jedlo, vyvážené a sýtiace, z ktorého nepriberieš.

Ingrid,

Ahoj, pri kapustovej diéte musíš rátať s jojo efektom, ide o krátkodobu diétu aj s krátkodobým účinkom (zato efektým)
tabletky-na-chudnutie.sk

slimacka

ahoj
kapustovu dietu drzim raz za cas. niekedy ma dobre precisti a detoxikuje. nedrzim ju vsak viac ako 3 dni. nechala som sa inspirovat tymto postupom www.dietyachudnutie.sk a sama som si ho trosku opravila. dost mi pomoze, ked mam napriklad zapchu.

biba88

Kapustova dieta? jedine, ak nechces vychadzat z domu. Navyse, ak mas problem s travenim niektorych potravin ako ja, nemusi ti dobre robit ani kapusta a efekt bude opacny. Treba sa stravovat vyvazene a zdravo, ja som si dala urobit jedalnicek na mieru na zaklade mojho typy metabolizmu a super to zabera. Nie som obmedzena par potravinami ako pri dietach, jem pravidelne pocas dna a schudla som uz 6 kil za necele 2 mesiace. Urcite odporucam ww.svet-zdravia.sk, naozaj su to specialisti a vedia co robia.

mlynárik

Ja by som Ti odporučil naložiť do vreca takých 20 kilov kapusty a potom to celý deň vláčiť na pleci. Uvidíš že to zaberie. Ak si o manuálnej práci doteraz iba čítala, tak si sprav delenú diétu > jedeň deň vláč to vrece doobeda a druhú poobede.

kukuruku

je to uplna blbost, navyse fest nechutna. jednak pri jedeni kde ti casom bude na vracanie uz len pri pohlade na kapustu a potom nekonecna plynatost a stolica totalna hnacka. inak vsetky diety su vlastne uplne somariny z principu. ak chces spravit nieco pre svoje zdravie a krasu, tak sa stravuj pravidelne, v malych davkach, pestro a vyvazene, poobede po 6tej hodine nejest a nezabudat ze prijem a vydaj energie musi byt v rovnovahe. potom budes aj dobre vyzerat a budes aj zdrava a bez problemov a vedlajsich ucinkov...

MiladaDva

ahoj, miesto kapustovej radsej vyskusaj dukanovu (snipurl.com) myslim ze budes spokojnesia, aj co sa vyvazenosti stravy tyka, aj co sa tyka chudnutia...