Môj priateľ odmieta anál....

Príspevok v téme: Môj priateľ odmieta anál....
crazyCat

ahojte, takže je to v nádpise. Neviem prečo, teda, spýtala som sa ho či sa mu to hnusí, alebo ja neviem, on že nie, ale proste to nechce. :-( Ja to chcem veľmi, strašne ma to vzrušuje, aj kamarátky mi o tom niekedy hovoria, a ja som bezradná a hambím sa im povedať že moj priateľ hrá asi teplého !.. :-( možno ho to prejde, neviem, čo si o tom myslíte ???... Ďakujem ;)

Tomaš Vajcar

Ritny otvor je u žien a mužov na vyprázdňovanie a vagína a penis na sulož,ak si neviete dať rady,tak sa chdte liečiť.....

Blondula

presne ako pise M 25... vyskusaj to s vibratorom a uvidis ci to naozaj bude take vzruuso :D ja som skusila aj gumeneho pindura,aj normalneho a veru za tym nebazim ! a nie z dovodu,zeby ma to bolelo...jednoducho mne osobne je to trosku nechutne :D ale uplne to neodmietam :D

crazyCat

ja sa mam dať liečiť ak nechapem, že nam funguje riadny sex a anal nechce, preto sa mam dať liečiť...? hm, ďakujem za radu.

M 25

vravím, daj si tam vibrátor a uvidíš ..

ked to nechce, tak to nechce, nie že by si bola rada ... a normálny sex vám funguje??

M 25

a ešte niečo, tá tvoja veta o tom, že sa priatel hrá na teplého, bola pekne o ničom :D aj rozmyšlaš dievča hlavou? rozumom? mozgom?? však , keby bol teplý, tak ho to len vzrušuje a isto by to chcel skúsiť ... boože, čo má, 15 rokov??