Vyberam si idiotov

Príspevok v téme: Vyberam si idiotov
Karuss

ženy, mám problém, neviem či aspoň jedna z vás trpí podobným "syndrómom" . Vždy si vyberiem chlapa, ktorý je určitým spôsobom divný a mňa to jeho divné správanie ešte aj priťahuje, lebo mám akýsi pocit, že mu dokážem pomôcť odstrániť tú jeho nejakú vadu. Môj terajší frajer, náladový ako sviňa, jeden deň povie, že sa k sebe nehodíme a mám na neho zabudnúť a za pár dní vypisuje smsky ako mu chýbam a podobne. Vraj mu mám nechať čas na náš vzťah??ktorý sa ešte ani poriadne nezačal lebo má stále nejaké muchy. Tolkokrát už mi za tú krátku dobu ublížil, že sa niekedy čudujem čo na ňom ešte vidím. Ja si aj poviem, že sa fakt ku mne nehodí a nestojí za to, ale neviem sa ho vzdať, zažili sme si spolu aj pekné a stále dúfam akosi, že bude taký aký je v tých pekných chvílkach. Šibe mi?!!

dadka251

Zara 88...to partilo mne??..:D lebo ak ano, tak nie nie, nevolal sa takto..:))))...ale cudujme sa, na svete je strasne vela takychto idiotov...a my zeny, kedze sme doteraz natrafili na samych takychto chlapov, zrazu pride niekto, kto je dobry a zasluzi si lasku, tak mi mame v sebe blok a neverime ani im, preto hadzeme vsetkych do jedneho vreca....ja dakujem mojmu, ze to vsetko pochopil a ze mal tu trpezlivost vydrzat to obdobie, kedy som nevedela, ze co a ako...naucila som sa mu verit a otvorila som mu svoje srdce....a on sa nevzdal a tisko o mna bojoval ;)

dadka251

ja som mala donedavna taky isty problem...stale sami idioti okolo mna,ale povedala som si uz dost, uz bolo dost zlomenych srd, dost placu...uvedomila som si moje priority v zivote, ze chcem mat chlapa, ktory si ma bude vazit, s ktorym si viem predtsavit buducnot, rodinu atd. priklad z mojho zivota, stalo sa to len teraz v tychto dnoch a som rada, ze som sa rozhodla tak ako som sa rozhodla..........bola som 3 roky sama, za tie tri roky sa na mna nalepili sami idioti, ktori ma len vyuzili a odkopli a mne ostali len oci pre plac, posledny rok som ziadneho chlapa neriesila....ale ako poznate, po case vam to zacne chybat, to, ze vas ma niekto rad, ze vas pohladi, povie vam pekne slova....a zrazu som spoznala jedneho chlapa, bol mily, dali sme prve rande, lenze on uz na prvom rande odomna ocakaval neico viac (teda na rovinu povedane chcel sex) lenze tu narazil na kamen urazu, nepochodil, prestal sa coraz menej ozyvat a ako samozrejme, mne zase ostali oci pre plac, pretoze som natrafila na dalsieho, co mu islo len o jedno (inak ma 32 rokov, tak som si myslela, ze kedze ma aj take pekne recicky, mudre vety ked sme sa rozpravali, tak ze by to aj mohlo vynst, ale som sa opat mylila)....a zrazu som spoznala ineho chlapa, ktory ma 23 rokov, ale rozumovo je uplne niekde inde ako tento 32 rocny...s nim si viem predstavit buducnost vsetko a nielen to, ze ma pekne recicky ale aj skutky tomu nasvedcuju, je mily, pozorny a dolezite je, ze si ma postupne ziskava, aj ked mam v sebe blok uz verit chlapom....lenze co cert nechcel, tento 32 rocny sa akoby zazrakom spamatal a zrazu pekne recicky ako ma on chce, ako ma ma rad a chce byt so mnou. dobre, paci sa mi viac, pritahuje ma viac ako ten mladsi, lenze to, ze ja pozeram do buducna a chcem mat uz vazny a nromalny vztah, rozhodla som sa pre tohto 23 rocneho....a som strasne stastna, ze som tak urobila, aj ked ma niekedy napadne myslienka, ze ako by to bolo s tym druhym, tzv zlym chlapcom..ale vzdy si spomeniem na to, ze mam pri sebe uzastneho chlapa s ktorym mi je neskutocne dobre............dufam, ze aspon takto som nejako pomohla nam nerozhodnym zenam..:)))....v zivote sa clovek musi pozerat aj na ine veci ako je krasa, peniaze a neviem co este....dolezite je to aky ten druhy clovek je vo vnutri, ake ma srdiecko a ako si ma vazi a s takym clovek ja osobne chcem prezit zvysok zivota a nie s debilom co si ma nevazi a popri mne bude mat milion inych zenskych.....podotykam mam 25 rokov...kebyze mam 20 tak vyberam idiota..:D ale tom cim som si v zivote presla a co vlastne chcem od zivota som sa spravne rozhodla....vela statsia nam zenam aby sme si spravne vybrali..:P

Slecna A.

Skus tu blizsie opisat svoje detstvo, ci si z uplnej, neuplnej rodiny...fungovanie u vas doma, ci je tam vsetko naporiadku, alebo nie...aky je tvoj otec, tvoja mama. Casto prave problemy pri vybere partnera suvisia s rodinou. Je strasne vela dievcat, ktore maju napriklad otca alkoholika a vzdy si vyberu za partnera tiez alkoholika, aj keby sa tomu neviem ako snazili vyhnut. Podvedome ich pritahuje prave taky typ chalana. Su baby, ktore si nechaju neskutocne skakat po hlave vo vztahu, vzdy sa podriaduju muzovi, su neskutocne dobrosrdecne, pomahaju celemu svetu...a ked sa s nimi dlhsie bavis, zistis, ze to iste spravanie mali ich matky.
Preto je dolezite vediet, aky priklad si doma dostavala ty....

TinaM

Je to tak- my si vyberame partnerov, cize je to len na nas. Podla mna je to o prioritach- ked uz zena dospeje do stadia, ze chce mat partnera, domov, planuje rodinu, a uz ma pokrk tych nezodpovednych, cudnych, naladovych a nespolahlivych pseudo-chlapov...vtedy sa konecne zamysli a vyberie snad toho spravneho. Mozno nebude navonok taky "super, divoky, zly, sexy a ja neviem este co, ale bude to uzasny clovek, taky s ktorym chce prezit buducnost. Kym toto stadium nepride, vyberajte si bad boys, s nimi je to vzdy divoke a na konci su slzy a zlomene srdce- no ale nestali tie zazitky za to? ;)

zdencici

v mojom svete nech sa dialo co sa dialo ale so ziadnym DOBRYM alebo NORMALNYM chalanom to ani trochu nevyslo...ja som absoluuutny magnet na stupidnych frajerikov idiotkov...atd....coz vzdy koncilo zlomenym srdcom pochopitelne... ale ako keby som si nijak nevedela pomoct....ja ich nejak na seba pritiahnem a oni??..ak je v okruhu 100km co i len jeden ,,HAJZELˇ´´tak si ma uspesne najde...:)) nikdy som preto nemala normalny vztah...nejako podvedome som na ,,zlych chlapcov ´´ alebo co...lenze tii su asi fakt len na jedno :P :) kaslat na nich*::))) esteze su aj baby :ˇ*

doubledog

je mnoho zien, ktore miluju utrpenie a urobia cokolvek, aby ho dostali.
je to typicka a velmi rozsirena crta nedozretej zeny.
a iba mizive percento zien sa dostane vo vyvoji dalej.

ale kedze podobne to plati aj pre muzov (ti maju zas opacne sklony, utrpenie sposobovat), tak to vlastne nevadi, dobre sa to poparuje a rovnovaha v prirode zostane zachovana. :)

Vemeno

Mne sa zda, ze vy sa tu stazujete same na seba, ze si vyberate nespravnych ludi.A tak to ma byt. Clovek by mal zacat od seba a priznat si chybu. Musite sa ale chciet zmenit, lebo inak si nikoho normalneho nenajdete, ak vam seberovni nevyhovuju.

Maoam

no ved, zena si vyberie idiota, padne na dno, trapi sa a potom vyplakava, akeho idiota ma vedla seba :D

ale zeny su takymi pritahovane ako magnet..nedokazu ovladnut svoje pudy a impulzy, svoje emocie, letia za takymi ako vcela na med

a potom plac...a lutujte ma...

baby, samy si za to mozete a dobre to viete

aby ste si nemysleli, ze tu mudrujem, tiez som si donedavna vyberala idiotov :DD

dufam, ze tomu uz naveky odzvonilo