Neprestavajuca bolest srdca

Príspevok v téme: Neprestavajuca bolest srdca
diadiadia

ahojte,mam 18 rokov a uz sa mi par krat stalo,ze ma pobolievalo srdce. To ale nebolo nic hrozne a po minute to zmizlo. Pred tyzdnom sa tato bolest ale zopakovala a to uz bolo trosku ine.. Bolo to velmi silne nemohla som dychat ani sa pohnut a ked som si kychla,strasne to zabolelo a mala som pocit akoby sa mi tam nieco 'pohlo'. Asi po pol hodine to preslo no vcera tto prislo znovu a trva to doteraz strasne ma to boli ,najviac ked sa zasmejem. Chvilu to je lepsie a potom zas hroza. Asi by som mala zajst k lekarovi...?? Vdaka za odpovede :)

philips

Mám. Dostal som rehabilitáciu. 12 cvikov, ktoré musím robiť. Ale ak mi to má pomôcť, tak budem ich robiť.

diadiadia

Dakujem,stym chrbtom by to mohlo suvisiet,kedze ma tiez casto pobolieva. Bolest je stale na jednom mieste a myslim,ze by som vedela povedat kde presne. A aku liecbu si potom mal? :)

philips

Presne to isté som mal aj ja. Bolesť srdca a lekár ma poslal k ortopédovi. A tam zistili dezolátny stav môjho chrbta. Takže navštív čo najskôr obvodného lekára.

Bolesť je na jednom mieste? Dokážeš ju lokalizovať prstom?

2bodka

a nebude to nahodou chrbtica? vacsinou to zvykne "vystrelovat" do srdca.. clovek si mysli, ze ho picha srdce ale v skutocnosti je niekde zacviknuty nejaky nerv :)