RNG

Príspevok v téme: RNG
nohy

Dobrý deň,
Prosím Vás mám bolest nôh, by som povedal atypicku, bolia ma hlavne ráno, od kolien, smerom hore. Viem, že dôvodov môže byť mnoho, ale lekárka nevie z čoho je bolesť.
Mám takmer 74 r. Prosím Vás čo asi môže sposobovat niekdy až neznesitelnu bolesť.
Ďakujem a prajem Vám dobrého zdravia.

no nie

no ja mam kamarata ma 80 a je na fb :p

nechapem co s tým ma vek, ked budes mat 74 ti to pride v pohode, ak budes ako tak zdrava-y

RNG

Nuz len neodpisijte starsich ludi tak rychlo!. Ja mam pomaly 67 a korespondujem cez internet s ludmi aj cez osemdesiat.
Vyhoda starsieho veku je, ze v penzii maju mnohi extra cas a ti aktivnejsi, aj ked sa uz nepohybuju natolko, udrziavaju so svetom takto kontakt. Teda aspon v USA je to tak a iste to prijde aj na Slovensko co nevidiet.

:DD

Haha, 74-ročná babička by písala na internetové fórum. Dám do telky, fakt...to chcem videť takú odvážnu starenku..:) Nič proti, super, skvela forma :)) ale neverim tomu

RNG

Oprava, cistenie si ciev lecitinom, davka 1 lyzica az 2 lyzice tyzdenne na osobu, da sa rozvarit napr v zeleninovych polievkach bez tuku, tak ako mi to robi moja zena.Niejak to nezmeni chut a prakticky to nepoznat. A je to dobre pre kazdeho v rodine, lebo nase cievy sa systematicky zapchavaju cely zivot.

RNG

Moze to byt cirkulacia, na to je dobre si precistovat cievy lecitinomk
Moze to byt z nasich vzdypritomnycvh virusov, ktore casto napadaju nervove obaly, na tpo pomaha si zvyspovat viralnu imunitu. Moze to nbyt z roznych tazko diagnozovatelnych mikrobov, ako mykoplazmy, L-formy a podobne, ktore sa vedia dobre maskovat, preto treba brat nieco na odmaskovanie, ako NAC(2 x 600 mg), carvacrol(3 x 200 mg) extrakt z olivovych listov(3 x 150 mg oleuropeinu, dlhodobo) a rozne enzymy, ktore ich odmaskuvavaju a zaroven odmoria telo od ich toxinov, co vytvaraju zapaly. Proti zapalom je dobre brat napr curcimin s biopiperinom, alebo boswelin, alebo dumbierm a samozrejme rozne enzymy, snad najuzitocnejsi je serrapeptaza, davka 2 x 80 000 tisic jednotiek plus.
Nohy pomaha natierat roztokom MSM(10 gramov=2 lyzicky do deci vody)

Viem, je toho vela, ale zialbohu jedna jedina "zazracne pilulka na to neexistuje.
Inac na zlepsenie cirkulacie pomaha brat aj nattokinazu, enzym, ktory bezpecne riedi krv a je schopny rozbijat aj krvne zrazeniny, ktore su pricina az 50% smrti, tj bezpecne si riedit krv a odstranovat zrazeniny je velmi dolezite. Davka nattokinazy je napr 3 x 2000 FU.

nohy

Zdravím, túto moju otázku adresujem na RNG možno, že som to nedal do správnej kolónky, preto, že píšem cez mobil, ťažko sa mi aj píše, aj vyhľadáva odpoveď.
Ďakujem