Neschopny milenec, partner?

Príspevok v téme: Neschopny milenec, partner?
Milan_BB

Ahojte,
uz dlhsi cas ma trapi jeden problem. mam priatelku, s ktorou som viac ako 4 a pol roka. Mavame spolu sex, ked sa nam zadari(niekedy tak 4x do mesiaca), sexujeme uz 3 roky. Problem je ten, ze partnerka aspon z mojho pohladu uprednostni radsej oralny sex alebo prstovanie, namiesto sexu a to z toho dovodu, ze si to az tak neuzije. Predohru mavame tak 20-30min, a potom ked ideme na vec, tak parkrat zasuniem a uz som hotovy. Samozrejme potom partnerku dorobim, ale niekedy vidim na nej, ze by bola radsej keby to bolo aj dlhsie, aby aj ona nieco z toho mala, lebo takto z toho nema vobec nic. Ved kto by aj mal z asi 1min sexu. Sama mi povedala, ze ju ten sex obcas bavi, a ze ho az tak nepotrebuje k zivotu, ale myslim si, ze keby som ja vydrzal dlhsie, tak by aj zmenila nazor. Takze castejsie praktizujeme ine druhy sex. hratok, nez samotny sex, co ma aj dost stve. Ale tak celkom chapem priatelku, ze ju to az tak nelaka so mnou.
Myslite, ze som neschopny a mala by si najst lepsieho partnera?

Olino z Hr.

Ja vydržím tých 15minut a priateľka ma orgik skôr ako ja a vtedy ma tak stiahne,že som do minuty hotový!

Milan_BB

No vaginalny orgazmus by som aj ja rad priviedol svojej partnerke, uz neraz sa stalo, ze skoro bola, chybalo jej malo, ale prerusil som to ja, lebo uz som bol hotovy.
Neviem ci ho snad pri mne niekedy aj dosiahne :/

suska

musim povedat, ze som zo zaciatku poznala len klitoridalny orgazmus a normalne som verila, ze nieco take ako vaginalny neexistuje, ze su to len bludy. prvykrat som ho zazila az pri manzelovi, aj to tak cca po roku spolocneho sexovania. no mala som dost, myslela som, ze omdliem. to sa fakt neda s klitoridalnym vobec porovnat. clovek to ani nedokaze opisat, je to ako prelet vesmirom.
takze chapem tvoju snahu vydrzat dlhsie. lebo na dosiahnutie tohto orgazmu je naozaj potrebne, aby suloz trvala trocha dlhsie. ale stoji to za to. takze pracuj na sebe, nic nie je stratene.

Milan_BB

to MAOAM: praveze oral a ostatne si pochvaluje velmi, to si velmi uziva, ved preto to aj castejsie praktizujeme.

to Sejla: tak prezervativ by bol riesenie, ale partnerka je alergicka nan. my pouzivame pharmatex cipky.

O druhom kole sme uz debatovali, a rozhodli sme sa ze to skusime. Musim to nejak napravit.

Sejla

Milan veď vyskúšaj nemasturbovať a viac sa miluj s priatelkou:) Ona asi ešte netuší, aký môže byť sex dobrý, tak ju to postupne uč. A tým aj sám seba. Druhé kolo robte! Ber to prvé vyvrcholenie ako malú nehodu a kým budeš schopný ísť znova na to, tak sa s ňou len maznaj, nerobte z toho preteky, kto dostane orgazmus skôr, pre ženu je príjemné aj všetko ostatné! A keď budeš pripravený, normálne chodte druhé kolo a možno by ti pomohol hrubší prezervatív a keď cítiš, že už to na teba ide, tak nachvíľu prestaň, spomal... nauč sa to oddialovať.

Dadula56

Problem je v tom, ze mate sex len sporadicky. Ani sa ti necudujem, ze si hotovy po minute, to nie je nic abnormalne v tomto pripade. Podla mna by ste bud mali skusat castejsie(ak sa da), alebo mat sex s tym, ze ty si uz v ten den jeden orgazmus mal.Povedzme-majte ho tu minutu, potom si pockajte, nez budes znova pripraveny. A mozno by nebolo na skodu precitat si nejake navody "ako na to" alebo sa rovno spytat priatelky. Lebo obycajne von-dnu-von-dnu toho pre vacsinu zien vela nespravi.