Páčim sa mu?

Príspevok v téme: Páčim sa mu?
Laurii

Zdravím. Začnem asi tým, že som v pondelok nastúpila do prvého ročníka na SŠ. Hneď ako som tam prišla, tak som si všimla jedného chlapca, ktorý chodil ku nám aj na ZŠ. Páči sa mi už hroozne dlho... No, v pondelok keď sme boli v škole, tak prváci a druháci stáli pri klubovni. A stál tam aj on. Rozprávala som sa s kamoškou, keď sa zrazu obzriem vpravo a on na mňa zíza.. Neviem prečo, ale zostala som uplne hotová :D :D
Potom včera aj dnes sa mi pozdraval - že "ahoj" :)))) Aj v autobuse po mne nejak divne pozerá.. Aj v škole keď prechádzam okolo ich triedy...

Neviem čo si mám o tom myslieť, pretože na základke o mňa ani nezakopol ani na FB mi vtedy žiadosť nepotvrdil a ani na pokeci neodpísal..

A teraz toto :) Neviem, páčim sa mu aspoň kus, alebo o mňa javí záujem? :D Ja som vo vzťahoch ešte neskúsená, mala som len jedného chlapca..

Môže byť pravda aj to, že som od základky opeknela, lebo vtedy som bola také "škaredé káčatko" o ktorého nikto nemal záujem, každý ho vždy odbil a tak. Aj bývalý spolužiak, čo som mnou chodil do deviatky mi povedal že ma skoro nespoznal. A teraz na novej škole ma chce jeden riešiť :)))

fifi123

AHOJ PACI SA MI JEDEN CHALAN ALE NEVIEM CI SA PACIM JA JEMU AKO ROPRAVAME SA ROZUMIEME SI A VSETKO ALE BOJIM SA UROBIT PRVY KROK ABY SI DACO O MNE NEMYSLEL LEBO HO VIDIM KAZDY DEN CHCELA BY SOM MU DAT NEJAKO NAJAVO ZE NECH MI DA PUSU ALEBO TAK PYTAL SA MA AJ DOKONCA ZE CI MAM FRAJERA VYMENILI SME SI AJ TEL.CISLA

Carie

Jaki ste niektori sprosti, pritom v tom veku sme boli skoro vsetci taki isti!
Je mozne, ze sa mu pacis, mozno po tom, jak si opeknela si ta konecne vsimol. Ale na tvojom mieste by som ho nejak neoslovovala, uz par krat ta odmietol, ignoroval, tak ked nieco chce, nech sa teraz prejavi on.

shy

Ježiš ludia, nerobte si z nej srandu, aj ja som bola v 15tich taká drb..... ujetá :P (svojim spôsobom) a určite aj vy a nehovorte, že neee :))

Mrska Silvuska

haha - preco by mala byt atrapa dievcata?? preco namyslena?
normalna mladunka kočica, ktora este nevie co a ako. a? preto musi byt atrapa dievcata??
mozno chcela pocut, ako zist, ci sa mu paci. jeeeej, ved ja v jej veku som bola tiez taka pubetalna))) a dnes sa na tom zasmejem.
mne sa paci koment m,mlk, bod 2))) ocervenies skor ty alebo on?))))
drz sa))

Leela333

Bože môj, veď ju nechajte.

My ti nevieme povedať, či sa mu páčiš, nevidíme mu do hlavy. Je na tebe, či sa mu sama prihovoríš alebo počkáš, či sa prihovorí on. Ja osobne by som počkala a nechala tomu prirodzený vývin.