Ako mu citlivo naznačiť aby sa tam dole trochu upravil?

Príspevok v téme: Ako mu citlivo naznačiť aby sa tam dole trochu upravil?
AnickaT

Priatel sa mi sťažuje že mu už málokedy robim oral. Lenže ako mu povedať že by som mu to strašne rada robila častejšie keby sa tam dole aspon z času na čas oholil a hlavne umyl? je mi to trapne už len to tu písať takže podrobnejšie ani nepíšem. Mňa z toho napína len keď to zacítim nie aby som sa nútila k činu...a tak sme nesexovali už poriadne dlho! určite si musi myslieť že som lemra lemrava a absolutne neiniciativna ale ako? ja si predsa nebudem davať do ust ocikany ....no ako mu to citlivo naznačiť?

Leela333

Je myslím známa vec, že chlap jednoducho nepochopí, keď mu niečo jemne naznačíš. Musíš to povedať na rovinu, inak nikdy nepochopí, o čo ti ide.

xyzz

Ja nechápem čo s tým robíte toľko scén, ja som môjmu vysvetlila že bez sprchy to robiť proste nebudem a kedykoľvek mu poviem "Ohoľ sa už prosím ťa"... a nikdy sa neurazil

Mrska Silvuska

...toto mam rada...stazovat sa, ale nic pre to neurobit...citlivo mu povedat,ze ma ocuraneho vtaka...ved to sa ani neda. bud priama, pokial je to muz,ktory ma v hlave, nielen v tych oprdenych trenkach, mozno sa sice spociatku urazi, alebo minimalne utrpi šok, ale nieco s tym urobi.

kriste, co to mate za vztahy, ze nie ste schopni, resp. nechcete zakladne veci normalne s partnerom prebrat...potom je tu tema za temou, co mate robit... komunikovat!

streptococc

ak si myslis ze ho urazis tak si na omyle:D chlapom take veci treba hovorit na rovinu ( z vlastnej skusenosti) lebo ked budes pouzivat metafory tak to nepochopi. skus sa ho spytat, ci by sa tam dole nechcel oholit.. a popri tom sa k nemu mojkaj... :D ved ked ma pri sebe zensku kt.sa o seba stara a jemu to stale nedopne zeby mal aj on tak je to polutovaniahodne.. no... :/

Allenkaaaaaa

Anicka, asi sme sa nepochopili, ja som ti nedavala rady ako sa sprchovat. Pytala som sa, ci sa vobec spolu sprchujete, ako dvojica. Vtedy mu to mozes povedat. Ked si ho umyjes a zacnes drazdit, povedz mu, ako ti takto cerstvo umyty neskutocne vonia, aky je pre teba v tejto chvili pritazlivy a ako to mas vtedy rada. Ak nie je daky mesuge, istotne to pochopi.....

pio3

AnickaT: od partnerky by som ako normalny chlap povazoval uplne za samozrejme, ze ak sa jej nieco nepaci, tak si otvori usta priamociaro a vysvetli mi to bez okolkov, a ci to bude pre mna trapne alebo nie , to vobec nie je dolezite, jednoducho treba byt uprimny, ale jasne tato vlastnost sa v dnesnej dobe vobec nenosi a bohuzial aj ty si toho prikladom..

po druhe, sam si clovek svoj pot ani neciti, kedze mu to pripada ako samozrejmy pach, ale pre druheho cloveka je to uz smrad, podla mna nic ine ti nezostava len sa o tom s nim normalne porozpravat..

ajajja

Tak ja neviem či sa dá byť vždy pripravený. To by sa musel umývať po každom použití wc. Myslím, že je prirodzené, že sa každý chlap osprchuje večer keď ide spať, ale aby sa sprchoval alebo umýval si pimpasa niekoľkokrát denne tak to pochybujem, že to takto niekto robí ... samozrejme okrem leta keď sa každý sprchuje viac krát. My máme intim vreckovky po použití wc, ale chlapi to asi nepoužívajú :))
A že sa neumyje predtým než príde k tebe? No on asi nevie, že máš chuť sa na neho vrhnúť. Keby si mu jednoducho povedala keď budeš mať chuť, že zlatko, hupsni do spršky, mám chuť sa s tebou pohrať, čakám ťa ... :) Nemusíš vysvetlovať nič viac. Na to sa uraziť nemôže, veď predsa je prirodzené, že ak sa dá človek sa predtým opláchne.
A s tým holením ... prečo mu jednoducho nepovieš, že by si chcela vyskúšať aké je to, keď sa oholí? Že pre teba je to super a chcela by si skúsiť aké to bude keď sa oholí aj on. Veď na tom nič nie.

lulu22

Alenka a čo tak dať spoločnú sprchu..poriadne si ho vyumývať a tak ako do tých hrátok vsunúť aj holenie? hm? : ) a pak mu hovoriť, že aký je voňavučký, že sa ti to páči.. a keď ani vtedy mu to nezapne, tak neviem :D

AnickaT

slnecnica on praveže večernu hygienu dodržiava, ide mi len o to že počas dňa sa to skrátka neda, ako píšeš mam pocit keď sa k nemu sklonim že sa raz spravil neosprchoval, bol si zabehať, na wc a teraz mu mam akože....byvame striedavo u neho a u mna, takže ak ma pride navštivit očakavam že aspon vtedy bude pripraveny, ja nevravim že sa niečo aj ma stať ale nedopne mu "čo ak nahodou?" narovinu mu to takto vyklopiť to sa proste neda nie je to kamarat sususu že mu poviem "potia sa zadky inym a tak citiť aj tvoju upotenu prdel" nie je retardovany, urazil by sa. To sa skratka neda, keď mu to samemu nedôjde tak s tym neviem urobiť nič lebo ako som nad tym rozmyšľala, nedokažem mu povedať do oči aby na svojej hygiene trocha popracoval. Tak nevadi. Ďakujem aj tak že ste sa sem vôbec mrkli. Nemusite viac prispievať.