Bolenie pri sexe

Príspevok v téme: Bolenie pri sexe
Juraj_BA

Ahojte,
chcel som sa spytat, predpovsetkym asi hlavne zien. Ked sa idete milovat, boli vas to zo zaciatku? My s priatelkou ked ideme nato, tak vzdy ju to povacsinou boli, zapal nema ziadny, a aj vlhka je. Neviem cim to moze byt. rozmyslal som ze mozno aj tym, ze malo sexujeme mozno 2-3 za mesiac a nie je taka roztiahnuta a privyknuta nato..sexualne spolu zijeme uz 3 roky. Ja som si myslel, ze ked uz zena nie je panna, a sexuje tak ju to nemoze boliet, ked je aj vlhka a rozpalena.

sexicek

jednoznacne doporucujem kazdodenny sex ( 1x staci, ale nech to stoji za to :-) ), na zaciatku maximalne jemny s dostatocne vlhkymi povrchmi, idealne je nepouzivat ziadne umele latky, ani lubrikovanu gumu

Vase telo si musi zvyknut, chce to nejaky cas ale potom to stoji za to

veronicka2

o predohre to veruze neni...
my sme skusali vela x predohru kratku ale aj veeeelmi dlhu a vysledok stale rovnaky- bolest. chapete ono to v hlave je,aj vlhkost je, ale boli to stale. moj frajer zase ma priemer co sa tyka velkosti takze ze by ho mal obrovsky a preto ma to boli to nie. proste neviem kde je chyba aj dr hovoril ze nevie kde je chyba ked vysledky su dobre..

venuša

Tak mňa to nebolieva, skôr pociťujem pri vniknutí taký tlak, ale potom je to OK.:)
Je to skôr o tom, aká je kvalitná predohra si myslím.

veronicka2

mna to bolieva pravidelne a to tiez nemavam ziadne zapaly a vysetrenia u dr vsetko v poriadku. tiez osm vhlha a rozpalena ale vzdy ma to zo zaciatku boli ten vnik...vacsinou po 1 orgazme som ok ale do vtedy trpim. sex mavam tiez 1-2x za mesiac ale dlhsi ako vy... robime to s gumou a mam pocit ze je to koli tomu lebo guma ma hrozne trie aj ked je lubrikovana. ale pametam si ze aj bez gumy ma bolievalo.

Juraj_BA

tak velkostou to nebude. lebo niekedy je proste taka uvolnena ze ju to neboli. skor by som sa priklanal k tomu, ze ju ten sex nebavi, pretoze si ho moc ani neuzije, lebo styk je velmi kratky(1-max 2min). radsej uprednostni oralny sex pred normalnym.

venuša

Keby to bolo jeho veľkosťou, tak ju to bolí stále. Ona sa nevie proste uvolniť. Asi ju ten sex až tak nebaví, sú aj takí ľudia, ktorým sex k životu veľmi nechýba.

isabella

to bude cisto psychicka zalezitost, musite to riesit vy dvaja spolocne, mozno prave zriedkavost vasich milovani sposobuje to, ze si na to nejak nezvykla, mozno sa hanbi za svoje telo... proste psychika, skus sa s nou porozpravat o jej pocitoch z toho vsetkeho... spolocne cestu najdete urcite

venuša

Podľa mňa trpí vaginizmom, to je krčovité stiahnutie pošvového svalstva a spôsobuje to ak sa žena nedokáže dostatočne uvolniť z nejakého dôvodu, zlá skusenosť v minulosti alebo prehnaná ostychavosť a pod. Zájdite s tým za sexuológom.