Má to ešte význam kvôli dieťatu?

Príspevok v téme: Má to ešte význam kvôli dieťatu?
kia77

ahojte všetci. Mám problém ktorý trvá už skoro 3,5roka,presne tolko má môj syn rokov.Stále som dúfala presviedčala samú seba že on mám na mysli jeho otca sa zmení. Veľakrát však opak bol pravdou.V skratke robí také veci ako napr. vynadá mi neustále kritizuje moj vzhlad robí si posmešky na moju osobu. Viackrát ma aj fyzicky napadol kvoli hluposti zapnuté vypnuté svetlo že vraj žiarovky vyhoria.. Sem tam urobí aj dobrú vec zohreje mi večeru,takto sa chová ku mne. Na jednej strane svojho syna má rád teda myslím si.. na druhej nejaví záujem ani zavolať vyše týždna aj ked vie, že je jeho syn momentálne chorý ako sa má a tak . Ja som veľmi túžila po rodine sama žiadnu už nemám rodičia mi zomreli avšak všetko sa mi stráca niekedy mám na seba zlosť ako som sa mohla do niekoho ako on zalubiť a planovať s ním spoločný život.

TinaM

nema to vyznam. A hlavne kvoli dietatu by si to mala skoncit. To nie je otec,ale psychicky a aj fyzicky tyran. Je to tazke, ale musis sa od neho uplne odputat a zit dalej.

2bodka

Carie to vystihla uplne presne.
To co vas k sebe viaze je dieta, nic ine. A radsej byt sama, ako s takym chlapom. Predpokladam, ze si este mlada a dieta nemusi byt prekazkou novemu vztahu. Takze zacni konecne zit a byt stastna :)

Carie

Vsak ty nemas vztah ani manzelstvo, co od toho vlastne cakas? Nezijete spolu, on ti plati vyzivne. Si volna, mozes si hladat iny vztah. On synovi takmer nikdy nic nekupi, urobil zo seba chudaka aby na neho nemusel vela platit a ty tvrdis, ze ma rad svojho syna? Myslim, ze k tomu psychologovi by si mala zajst sama.

doubledog

ak si myslis, ze ta jeho pomoc vyvazi to, ako sa k tebe zle sprava, tak to vyznam ma.
ja si to na zaklade toho, co si napisala, nemyslim.

kia77

ahoj anonym 6805. odpovedám na tvoje otázky nie nežijeme spolu bývala som u nich pol roka býva s matkou ako sa malý narodil potom som odišla. Boli sme doteraz spolu dosť často teda ja chodím do práce ale ked mám poobednajšie smeny nemám kde dávať syna teda chodí k babke.Plat nemám až tak vysoký aby som platila opatrovatelku hoci zo dva mesiace som to skusila. On pracuje zarába celkom slušne je živnostník avšak na súde urobil zo seba ubožiaka.Finančne mi pomáha len vyživným sem tam kúpi malému hračku na Vianoce narodeniny asi dvakrát sa stalo že mu kupil len tak sám od seba bez dôvodu.Ked nesiem malého k nim stále mu beriem jedlo ovocie občas aj koláčik babke , šatstvo som s toho chodenia hore dole unavená. Jediné na čo pekné môžem spomínať je zopár chvíl prežitých s nimi na dovolenke. A to ked bol na mna občas aj dobrý. Teda všetok čas ktorý s nami trávi je na dovolenke doma zopár hodín ináč sa venuje pc,telke rád dlho telefonuje a občas chodí cvičiť. Predtým som mu navrhovala že zájdeme spolu k psychologovi jeho reakcia bola ja nie som šalený. Nepochopil chcela som vyskúšať túto alternatívu s toho dôvodu aby nám odborník možno trošku pomohol. Asi som sa na nich citovo naviazala teda aj to, že nás spája dieťa a tá moja samota je zlá neviem urobiť krok vpred vo vnutri ma to zožiera každý deň

kafe

nie. A bude to ešte horšie. To, že má rád svojho syna nie je dôvod aby si s ním zostávala. On ťa rád nemá a váš vzťah je len o ubližovaní. A ver tomu, že dieťa najviac bolí, ak vidí niekoho ubližovať svojej mame. Neubližuj svojmu dieťaťu, radšej buď sama a v pohode, ako s niekym v strachu a slzách.

anonym_6805

Ahoj kia,je dobre,ze si uvedomujes,ze mas problem a nie maly,nakolko sa trapis uz par rokov.
Takze uz si asi pochopila,ze otec tvojho dietata sa nezmeni co je dobre. Nie nezmeni sa a ak aj,tak len docasne. Vzdy by sa to vratilo do starych kolaji,existuju vynimky,ale na to treba ochotu,lasku a trpezlivost,ma toto vsetko tvoj partner? Vy spolu nezijete? Ako casto ste spolu? Pomaha ti psychicky,fyzicky a financne? Pracuje?
Je to muz,pri ktorom sa chces kazde rano zobudzat? Musis si uprimne od srdca odpovedat na tieto otazky a ver mi,ze vsetky odpovede najdes sama vo svojom vnutri a podla toho sa potom rozhodni co urobis. Ostavat pri nom len kvoli dietatu je blbost. To nie je riesenie. Dieta musi vyrastat v bezpeci a v kludnom prostredi. Ty musis byt stastna,lebo to male ta vnima viac ako si myslis.
Chapem,ze si chcela mat rodinu,kedze si ju nemala,ale za aku cenu? Tvoje sebavedomie kleslo vdaka tomu,ze si sa nechala od tvojho draheho fackat a verbalne ponizovat,nedovol to uz! Chran si seba aj tvoje male. Postav sa svojmu zivotu a sama si ho diriguj! Vazne kia drzim ti palce,nie si hlupa,len si trosku stratena....