Co vas nadobro zbavilo opakovanych kvasiniek?

Príspevok v téme: Co vas nadobro zbavilo opakovanych kvasiniek?
Evel1na

Ahojte, opakovanymi kvasinkami myslim 5 a viackrat do roka, resp. 30 a viac dni v roku pricom liecba bola nasadena, tento stav trvajuci rok a viac. Co som zatial postrehla, je: Protikvasinkova dieta, preliecenie partnera, probiotika peroralne, koloidne striebro, prirodne doplnky - mnohe uzivane naraz (oreganovy olej, GSE, lapacho, enzymy, ...), zmena partnera, saforelle emulzia, vynechanie akejkolvek emulzie na dolne partie, vylucenie tamponov, jedenie mliecnych vyrobkov, acidiek, uzivanie multigyn vyrobkov, zbavenie sa mandli, vytrhnutie mrtveho zleho zuba, posilnenie imunity liekmi..- dane veci bud jednotlivo, alebo v kombinacii. Co pomohlo vo vasom pripade? Za zbavenie sa kvasiniek nazvyme obdobie rok a viac bez. Damy, sem so skusenostami!

z_ulik

ahoj,neviem kde to goji u nas kupis(ja byvam v nl a kupujem ho v bio obchodoch).daj si goji.sk do google a precitaj si.je to velmi velmi zdrave.su to susene bobulky(podobne hrozienkam).nechutia najlepsie,mne sa to az hnusi.moja kamoska mi poradila ich namocit do vody (asi 30 ks nie viac! )nechat odmocit a vypit.

erulka1977

cau mne pomohla navsteva u gynekologa a nasledná 3 mesačná liečba ale už neviem ako sa tie lieky volali odvtedy mam pokoj