Tí naší bývalý...

Príspevok v téme: Tí naší bývalý...
Anonymná128

Ahojte , ako to máte vy ?

Mám 17 rokov a mala som zatiaľ dva vzťahy . Moj prvý vzťah začal veľmi krásnym priateľstvom . Potom sa do mňa zamiloval , nosil mi ruže , bol veľmi romantický , zlatý , viem že ma naozaj ľúbil ... Necítila som však lásku , strašne som chcela , no proste to neprišlo a nechcela som ho raniť . Až jedného večera ,ke´d ma pobozkal ,som sa zamilovala .Bol však iný , už nebol akoby tak zaĺúbený , myslela som si ,že len nechce na mňa tlačiť . Chvíľu sme sa stretávali ako pár , no nebolo to oficiálne ,a potom mi povedal ,že už to necíti , že mu je to ľúto a vraj by som s ním nebola šťastná ... Zostali sme kamaráti , no stále som dúfala , a ako si našiel priateľku ,tak som ho vymazala ,lebo ma to zlomilo . Potom som mala ďalší vzťah , ktorý som skončila zhruba pred dvoma týždňami ( dlhý príbeh ) .
Ide však o toto , v prvom vzťahu som ho potom naozaj ĺúbila a trvalo mi dlho ,kým som si uvedomila ,že to je za mnou a že už nič necítim ( potom prišel ten druhý vzťah ).

Moj prvý bývalý mi však chýbal ako kamarát , tak som si s ním v týchto dňoch opať začala písať . Je šťastný , má vzťah a povedal,že si myslí ,že s ňou už zostane .

Ale cítim sa trochu čudne ... Keď som videla ako o ńom píše ( na fb ) , aký je , ako ju rozmaznáva atď ,prišlo mi smutno za tým ,čo bolo ... Necítim už nič , no vyčítam si ,že som sa vtedy nesnažila viac , že som ešte nebola zrelá ,aby som vedela určité veci pochopiť .
A ten vzťah , keby aj neskončí by asi nemal budúcnosť , pretože ja chcem odísť z tohto mesta, cestovať a on sa chce usadi´t .

Prečo sa mi ale vobec ešte nejaké spomienky vracajú ? Akoby som na ňu žiarlila , hnevám sa sama na seba , pritom im to prajem a som šťastná ,že sú spolu ...

Anonymná128

Agnes , to nebola jedna pusa . Začalo to jednou pusou , potom sme boli spolu ako pár , len to nikdy nebolo oficiálne povedané ... Stretávali sme sa veľa , bol stále romantický a milý , ale cítila som ,že sa niečo deje ... povedala som mu ,že ho ľúbim a povedal , že u neho to ochladlo , keď som mu raz povedala ,že si nie som istá či sa raz zamilujem ...
Povedal mi vtedy ,že chce byť so mnou a že chce, aby sa znova vrátilo to ,čo cítil ... Ale nestalo sa tak a povedal ,že chce byť kamaráť .

Agnes999

Pises, ze ta chcel, ty jeho nie, potom ti dal jednu pusu, ty si ho chcela a on teba uz nie. Kde tam bol vztah? Ja tam ziaden nevidim.

Anonymná128

Hmmm , ale je to zlé , pretože kvoli svojím hlúpym myšlienkam nedovolím , aby som ho znova stratila . Vieš , moj druhý vzťah bol dosť zlý , úplný opak ... Veľa mi tam chýbalo a dosť mi ublížil ..
A teraz keď vidím , ako ma mal niekto naozaj rád , tak mi je z toho smutno , ale proste nemožem takto rozmýšľať .
Keď sa pozerám na prvý vzťah , tak až teraz vidím chyby ,aké som robila . Napr. hnevala som sa ,že robil aj 16 hodín denne a dlhšie sme sa nevideli , no bola som hlúpa a nechápala ,že niečo také vyčítať nemožem . Je toho veľa , vieš mala som strach , pretože to bol prvý vzťah atď ... Toľko by som mu chcela povedať , veci ktoré ma mrzia , ktoré som si uvedomila, no viem ,že nemožem , pretože si musím dať pozor na to ,čo hovorím ...
Po čas toho času bez neho sa veĺa v mojom živote zmenilo , i ja sama .

xxy

tu ide o to, ze az teraz vidis, o co si prisla. funguje to tak vo vacsine pripadov, clovek si neuvedomi, co pri sebe ma. az ked to strati. vidno, ze ho mas velmi rada, preto mu prajes stastie. ale nie si stastna, ze su spolu, lebo najradsej by si na jej mieste bola ty.

Anonymná128

Tak áno , som rada ,že je proste šťastný , je to úžastný človek . Ju nepoznám priamo , spomenul ju ,keď sme boli spolu ale len ako bývalú spolužiačku , ktorú roky nevidel . Dali sa dokopy neskor po našom ,,rozchode ,, na stretávke . Nejako tak to bolo , blížšie som sa nevypytovala . Ona posobí ako milé dievča.

Aké chyby ešte myslíš ? či sa narážala na to ?

xxy

tusim su tu v nazve nejake chyby :D
no ja si nemyslim, ze si stastna, ze su spolu. skor si rada, ze on je stastny a spokojny. a to je rozdiel.