Krvácanie do žaludka

RNG

Inac vracanie krvi nemusi byt nevyhnutne zo zaludka, moze to byt aj z uzaveru medzi zaludkom a pazerakom, alebo aj z pazeraku.Najma ked krv vyzera velmi cerveno, nie cierno ako natravena.

RNG

Krvacanie z poraneneho zaludka alebo inde v traviacom trakte sa da zastavcit pomocou suseneho prasky z rebarbory, co na silne povrchove koagulacne ucinky. Ja som mal o tom moznost sa aj na vlastnej kozi presvecit, ked mi pri niekolkodennom pumpovani zaludka cez nos pred a po operacii zlcnika poriadne poranili zaludok , pravdepodobne prilis silnym nastavenim pumpy a trvalo mi to dlhsi cas zastavit rebarborou, inac by ma museli znova rezat.

mikino

Pred 4-dňami som nad ránom zvracal 2 krát. Pokaždé som vyvrátil aj krv. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Kolega mal v tu noc to isté. Krv si nevsimol,lebo bol zvracať večer na záhrade. cele telo ma bolí jak pri chrípke,slabý som,ale nemám kašel,hrdlo ma nebolí, ani sople nemám. Teplotu som mal len na zaciatku aj to len necelých 38.

RNG

Nezabudaj na hojive DGL, Triphalu a PepZin GI, asi aj aloe vera.
A krvacanie moze byt z aspirinu a roznych NSAID liekov, niekedy ako vysledok helikobakteru. Takze pricinu musis adresovat, inac sa ti to bude opakovat.