Rande a situacia po nom

Príspevok v téme: Rande a situacia po nom
system

Caves lidi, som free a zaujimalo by ma a tie otazky adresujem hlavne zenam, ze ako postupovat po prvom rande. Ako oni davaju po rande najavo ze by v tom pokracovali a ako zas ze by nepokracovali ? Je lepsie sa neozyvat alebo naopak ?

Aby som bol konkretnejsi: Pisal som si s milim dievcatom a neskor sme sa stretli. vsetko super nasmiali sme sa, pokecali, objali, odprevadil som ju no pusu som jej nedal. (Vravel som si ze ak sa bude chciet stretnut znova bude to nieco znamenat a pride cas aj na to, zase teraz tak rozmyslam ze ked som jej ju nedal a vazne mala o mna zaujem, mohol ten zaujem opadnut hlavne preto ? Vravela ze sa uvidime este tak som sa potesil no fakt neviem ci to neboli len take slova " ok rozmyslim si to a ked bude nuda tak budem mat skym aspon pokecat " ? Dalsie dni po rande to nejak upada, niekedy sme pisali dlhe spravy a teraz nic, dokonca mi neodpise na poslednu a ide off. Prva sa neozvala este. Nemyslim si ze som otravny skor naopak snazim sa nebyt a nepisem 3 x do dna ani neprezvanam a neesemeskujem, (teda fakt mozno raz za den nechcem aby si myslela ze je mi lahostajna) a tuna prave neviem ci robim dobre alebo nie :D Je to normalne spravanie ? alebo to mam chapat tak ze som jej nesadol a proste mam smolu ? Alebo len potrebuje cas nech to vsetko spracuje a rozhodne sa ? Vobec nechapem zenam :(

system

Vemeno: na prvom rande preverovat majetok? jeeeemine, tak ako nehovorim ze nie, ale napisal si to tak ako keby vsetky zeny chodili na rande len aby zistili ci je ich potencionalny partner bohaty :D Myslim ze toho sa obavat v tomto pripade nemusim.

mili: hej hej pisal pisal, tak idu sviatky takze teraz jej to nevyhovuje, chce ist domov, dala do pozornosti ze po sviatkach by to slo skor. a tiez ze si potrebuje utriedit myslienky ( zrejme z predch. vztahu) tak tomu necham cas, a po sviatkach sa ozvem.

pomaranc99

milli ty SI ale ZVEDAVAAAAAAA :)

vinea to je v pohode. mne sa tiez pacili starsie baby okolo 30r este ked som bol pubertak, potom som mal mladsie a rozne sa to menilo. no a co si pri nom zazila?

vinea

pomaranč :) napísal si, že zlatokopky idú na starších mužov....tak ja Ti poviem, že ja sa už asi preorientuvávam na starších a zlatokopka nie som :D
Proste neviem prečo, ale priťahujem akosi skôr mladších (zas mi aj menej hádajú než v skutočnosti mám...tak asi aj to ich trošku mýli) a poviem Ti, úprimne - žiadna sláva....a mám zatiaľ jednu skúsenosť s mužom o dosť starším (a pritom to to nie je o sexe medzi nami) ale to, čo som pri ňom zažila, tak wauu....akosi som pri ňom zmenila názor čo sa starších mužov týka. Ale zas je rozdiel starší muž a starší muž ako aj mladý muž a mladý muž :)

Systém...asi treba robiť konať tak, ako to práve cítiš vnímaš a myslíš, že je práve v tej chvíli okamžiku situácií správne a ok :) Veď každý je individualita a žiadna skúsenosť zážitky a navzájom prežité nie je totožné s inými, aj keď sa čo-to zovšeobecňovať dá, ale zas výnimka potvrdzuje pravidlo ;-) Tak sa skôr treba orientovať svojimi vlastnými pocitmi a ciťákmi :)
A ten letmý bozk na líce...či pery padnúť mohol :) Pravda....ak si cítil medzi Vami vzájomné sympatie.....lebo ak cítiš u niekoho ANTI...odpor, nesympatie, atd atd....tak by to bolo zbytočné. No inak.. :)

pomaranc99

Vemeno zlatokopky idu na starsich muzov. kedze on ma 22r tak je jej jasne, ze toho asi vela mat nebude v pripade, ze nie je z bohatej rodiny. okrem toho pekna baba nema problem si najst starsieho zazobaneho muza ak by islo len o to...

Vemeno

To je normalna situacia. Zeny si po prvom rande zvyknu preverovat majetok a financnu situaciu cloveka, s ktorym randili. Zastieraju to samozrejme romantikou a nerozhodnostou.

milli11

Presne, mohlo ju odradit aj to, ze si jej nedal bozk. Stacil len letmy bozk na lice, nie rovno francuzak.

Ja som bola, davnejsie, na rande s jednym chlapcom. No, rande... Ja som pozvala jeho, najskor sa okunal, potom pristal, ze ide. Odprevadil ma potom domov, ale zaidny bozk nebol. myslela som si, ze chlapec sa len neponahla, netlaci na pilu. Este 2x sme mali stretnutie, ale stale nepadol ziadny bozk. A na tom 3. rande som sa ho opytala, ze ako na tom som a on, ze som v pohode, mila, zlata baba, ale ho nepritahujem, nie som jeho typ. :(

Mozno si aj ona preto mysli, ze ta nepritahuje a drzi si odstup.

A co sa tyka inych chlapcov, uz som par pozvala ja prva na stretnutie, ale skoro vzdy (okrem 2) bola odpoved nie a hoci predtym boli ku mne fajn, od toho momentu sa mi zacali vyhybat. :((( Mozno mi ani nevadi to, ze chlap odmietne to pozvanie, ale to, ze potom sa ku mne ani neozve.

Preto som za to, ze muz ma spravit prvy krok.