Ako sa mam zbavit toho hnusneho pocitu?

Príspevok v téme: Ako sa mam zbavit toho hnusneho pocitu?
bambulkaaa

pomoc,proste len tak umyvam dlazku a najdem v otvorenom sufliku matke kondomy!!!pred pol rokom sa moji rodicia rozviedli ale uz vyse roka ma moja matka priatela druheho!!zacal k nam na vikendy chodievat,ja som sa riadne este nezmmierila s rozvodom rodicov a ze sa casto nevydam so svojim otcom a moja mtka si ho vodi k nam!necitim sa vobec dobre ked je u nas,tak divne,ja sa s nim nerozpravam a lezie mi strasne na nervy,hnusi sa mi!!!a teraz som nasla kondomy a ten pocit ze do mojjej matky vnika iny cudzi chlap ako moj otec,je este neprijemnejsi!je mi z toho na grc!!ja to prajem svojej matke aby bola stastna,mozno som iba blba,ze mam take pocity,ale strasne sa mi to hnusi a nemozem sa toho zbavit..co mam robit??pomozte mi...strasne mi vadi ten jej priatel!!a som z toho dost mimo:(..ale jej to nemozem povedat lebo viem aka by bola sklamana...a vzdy ked tu je tak sa kvoli tomu pohadame ze ja som odmerana k nim...ale inak to nedokazem,nerada sa pretvarujem..je mi to dost nperijemne

miri123

ahoj nemám rada maminho frajera je hnusný. dnes 4.3. ma o 5:00 zobudil a inač stávam o 7:00 zbytočne som stavala.Ale majú hrozne reči a pre nich sú sladké napríklad: Pááááá , ahoj mláčku ...

hejhouk

5 rokov stara tema..co ju vytahujete...a moja mama ma milenca a nasi nejsu rozvedeni...co ti poviem... a tato tiez :D je to hrozne

nirv

Ahoj, bolo by lepšie keby bola voči tebe ohladuplnejsia, dala tomu čas, keby sa stretávali mimo domu. Asi takú možnosť nemajú, neviem, ale mala by brať ohlady na tvoje prežívanie, take rychle zmeny nie sú dobré. Ma právo nájsť si iného a byť šťastná, ale aj ty máš právo pokojne bez stresu žiť, on je pre teba cudzí človek, a zrazu býva s vami. Skús sa s ňou o tom v pokoji porozprávať, choďte spolu ku psychologicke, ak máte problém s komunikáciou. Môže sa to prejaviť na tvojom zdraví alebo na prospechu v škole.

belamiiii

To isté zažívam ja teraz... chcem sa ho strašne zbaviť ale njede to... otcovi som ukradnuta mala pred nedavnom 13 a ani mi nazablahozelal mna mamu sestru a brata vyhodil so spolocneho domu ...teraz ma 19 rocnu priatelku ktora nam vsetko zobrala... mama ma priatela s ktorym uz bola aj skor( ked nasi boli spolu) aj otec mal frajerky (cestoval do zahranicia nikdy nebol s nami) maminho priatela neznasam uplne nam rozbil vztah s mojou mamou vlastne ani moj dolspely brat ho nema rad ani ho nemal...sestra je malaa a tak to este nechápe . Chodim po poluciach a atd lebo moj otec je psychopat. mamin priatel pije a tie jeho recicky mi fakt lezu na nervy... chcem aby bola stastna ale ona je uz iba s ním ja som na druhej strane. Chcem aby sa to vratilo aby sme boli spolu som sama brat je prec sestra otec... som sama chcem aby sa dostala kumne aj laska otca a nie nikoho...

cwrbka

ja som mala ten istý problém, rodicia sa rozviedli, ked som mala 13 a brat 11. este 6 rokov sme museli byvat v spolocnej domacnosti (v BA tazko predate 4izbovy byt,dopyt je po mensich), a mojho biologickeho otca som znenavidela. mozno sa to zda ako prisilne slovo, ale on nerobil nic ine, len nas s bratom psychicky deptal, ked mamina nebola doma, nadaval na nu, dokonca aj jeho mama (nasa "babka") posielala mamine anonymne listy. podotykam, ze rodicia sa rozviedli kvoli otcovej nevere (a nebol to len jeden kratkodoby ulet). mamina si nasla priatela, ale kedze sme byvali este stale s biologickym otcom, stretavali sme sa s maminym priatelom sporadicky, chodievali sme na chatu, vylety, do mesta... spociatku som ho neznasala, mala som pocit, ze mi chce MOJU mamu ukradnut, mamu som neznasala, obvinovala ju, ze ma uz nelubi, ziarlila som ako pes..az teraz si uvedomujem, kolko bolesti som jej sposobovala..a dnes?? s maminym priatelom zijeme spolu v jednom byte, oslovujeme ho "tatino" a je to super!!! mame fantasticky vztah, jedine, co ma mrzi je, ze nie je aj mojim biologickym otcom :)
neviem, ci sa z tohoto mojho prispevku dokaze niekto vymotat, len som tym chcela povedat, ze na vsetko treba cas a bude dobre, neboj :))) drzim ti palceky :)
ps: a ze si nasla kondomy? nuz, nic prijemne, ale na druhej strane, aspon vies, ze surodenec sa nechysta :)

jefima

milá bambulka,tento príbeh je veľmi podobný môjmu lenže ja som v úlohe matky.Tej matky,ktorá veľmi trpela nepriateľstvom vlastnej dcéry k môjmu priateľovi.Stála som medzi nimi ako rozhodca a veľmi to bolelo.Tvoja mama ťa ľúbi a vždy budeš pre ňu prvá.To sa nikdy nezmení!Nemáte to ani jedna ľahlé.Pre teba je to cudzí človek a vlastne sa votrel medzi vás.On ti mamu zobral a to je neodpustiteľné.Ale čo mama?Ak vidíš že je šťastná,dopraj jej to.Ty raz odídeš a čo ona? Nájdeš si chlapca a tiež budeš s ním.A ver mi moc ťa názor mamy nebude zaujímať.Máte jedna druhú a to sa nezmení len život to posunie trošku ďalej.Porozprávaj jej o svojich pocitoch a nesúhlase,len prosím ťa nie s hnevom a odporom.Ak je jej priateľ dobrý a slušný, vydrž.Stará dobrá fráza:čas všetko posunie.

Dee

hunifa nemyslim si, ze tvoja mama bola tak moc sebecka. Nasi sa rozviedli ked som mala asi 7 rokov a otec s nami nadalej byval, ale si zamykal izbu a odmietal nas. Ked som mala 12 zomrel. Mama s nikym nic nechcela mat aj ked na to mala dost moznosti, pretoze nam nechcela ublizit. Dopadlo to tak, ze mam 24 , brat 27, za chvilu odideme z domu a mama je este stale sama. Prajem jej aby si niekoho nasla, ale ona sa uz aj vzdala, velmi si zvykla na zivot kde nemusi nikoho obskakovat. Lenze si este moc neuvedomuje, ze ked my odideme, ona zostane sama. Myslim, ze to bude pre nu velmi tazke obdobie. Bola by som radsej keby sa niekoho nasla uz v minulosti, je strasne starat sa o vsetko sama, uzivit 2 deti a nemat sa s kym podelit o svoje radosti a starosti, ktore nepatria do detskych usi.

hunifa

Ahoj bambulka.
Viem uulne presne ako sa citis . Tymto istym som presla aj. ja. Nasi sa rozviedli. O rok a pol si na to doviedla mama ku nam chlapa. So sestrou sme ho nenavideli a taktiez sa nam hnusil. Zrazu zacal aj u nas prespavat a nosil si k nam veci. Na to sme sa so setrou zobrali a odisli ku starkej. Tam sme boli cele vianoce.
Mala som rovnaky pocit, vsetko coho sa dotkol sa mi hnusilo. Uz som nemala taky pekny vztah s mamou. Chcela som byat u oca. Velmi som za nim plakavala.
Starka bola ku nam velmi zhovievava nehcala nas u nej ale mamu z toho neobvinovala, skor naopak stale nam hovorila aby sme to aspon skusili byt tam snimi. Ale jednoducho sa to nedalo. Po case sme si vsak mseli zvyknut lebo sme museli chodit do skoly. Naj horsie na tom bolo to ze sme nemali izbu (prestavujeme dom) a museli sme s nimi byt po cely cas. Ked odisiel vzdy som sa s mamou pohadala. Ona my vzdy vykricala ze sa zabije a ze nechceme aby bola stastna. A co nase stastie?
Museli sme to vydrzat. Do teraz by s nami, chova sa ku nam velmi pekne a uz sme si ho aj trocha oblubili. Len stale nechapem ako mohla byt mama taka sebecka a mysliet len na seba. Nam yb so setrou nevadilo keby chodil na navstevy. No on sa k nam zo dna na den pristahoval.
Ja som ti len chcela povedat ze ta to casom prejde. A drzim ti palce! Chce to pevne nervy. Drz sa! :)

ccc

tvoje pocity sú úplne normélne.viem,že ti to je nepríjemné,ale tvoja mama si zaslúži byť šťastná. A bohužial s tvojím ockom asi nebola.Ale tvojho ocka ti nikdy nikto nevezme,skús sa na to pozerať tak,že ocko je ocko a priateľ tvojej mamky je jej priateľ s ktorým jej je dobre.
myslím si,že časom ťa to prejde a určite to pochopíš,že takto to je lepšie,ako keby spolu žili dvaja ľudia,ktorí sa už nemajú radi a žili by spolu len nasilu