Môžem ju na veceru celu?

chudnuca00

maoam kde zohnat beziaci pas a bycikel na doma, ja nevydam peniaze za tieto veci ani v posilnovni. to si posilujem a cvicim doma v teplucku.

chudnuca00

vsimla som si ze mi vaha ubudla, styri dni zasebou som veceriala cottage. ale teraz si dám nieco ine mozno tuniaka, ci rybu. mozno mi zase nakopne chudnutie.

Nela41

Inak k tomu, čo si napísala že ješ tak ideálne je jesť ovocie do obeda a neskôr už nie pretože ovocie obsahuje sacharidy, ktoré by si mala poobede už obmedziť. Poobede by si sa mala zameriať skôr na bielkoviny. Večera že žemla s cottage nie je vhodná večera vôbec a mať každý večer takú istú večeru? To je nereálne moja zlatá. Možno vydržíš pár dní ale potom cottage syr nebudeš chcieť vidieť nikdy. A inač guláš tiež nie je jedlo, ktoré by bolo nejaké extra diétne..

PoPotvorka

kasandra :DDDDD .... to slovo neojes som si musela hodit do slovnika :DDD .... som to este nepocula ,ani na kurze a to som ho absolvovala trikrat jak taka trubka neschopna naucit sa slovencinu :))

Maoam

chudnuca, fazy kedy po strate isteho poctu kilogramov telo prepne na fazu, kedy nejaky cas nechudne je uplne normalne, uz si schudla 9kg, co je slusny vykon, navyse je zima, v zime telo chudne tazsie ako na jar a v lete, co ti mozem poradit je zaradit aerobne cvicenie, napr. stacionarny bicykel alebo bezecky pas, 4x tyzdenne 45min, najlepsie rano a co sa stravy tyka, zvykne telo nakopnut detox, lebo telo uklada toxiny do tuku, aby uchranilo bunky a tkaniva, cize cim menej toxinov v tele, tym menej tuku bude ukladat, i ked ukladanie tuku ma viacero pricin, vyhybaj sa potravinam s vysokym glykemickym indexom, to byva tiez velmi casta pricina priberania alebo NEchudnutia

a pitny rezim! 2,5-3l nesladeneho caju, voda s citronom a pod.