Nemôžem zaspať

Príspevok v téme: Nemôžem zaspať
Tee

Už neviem, čo mám robiť...Cítim sa nenormálne unavená, vyčerpaná.strašne sa mi chce spať..a nedá sa mi ani len oko zažmúriť. Ked si zaľahnem do postele, zaspím tak o 3.hod, po 2.hod. som už hore...A takto sa to opakuje aj tri krát za noc. Možem spať len také 2-3.hod. a potom už nie.
Ráno musím do práce. cítim sa ako niekde inde..mám ťažkú hlavu, dám si café..na obed dalšiu..A príde večer a znova takto...
Každý deň čakám kedy niekde odpadnem....a večer nie a nie zaspať...
Poradte, čo mám robiť........
Chcem normálne spať..vkuse aspoň 6.hodín :(

jebt

mimulus, si mimoriadne vtipny clovek, ale mas obsedantne myslenie...

Tee, ak mas moznost, urob denne 1 hod rychlu prechadzku vonku, pozor, nie neskor ako po 19 hodine. Vecer si uvar bylinny upokojujuci caj, ak nie si alergik na pele. Rozne druhy dostat v lekarni, ucinne bylinky su levandula, chmel, valeriana, medovka, mucenka (passiflora). Mozes skusit zjest pred spanim banan, pripadne vypit mlieko s medom, ak mas rada. Neocakavaj situaciu, ze opat nebudes moct spat. Ak sa ti nebude darit, kup si melatonin v lekarni, po jeho uziti sa musis uz ulozit do postele. Ak vsetko toto zlyha, tak este je moznost skusit uzit Dithiaden (liek na alergiu, ktory silne tlmi), pripadne Kinedryl (proti cestovnej nevolnosti, tory taktiez tlmi).

unknown89

psychika .. mam to iste .. vzdy pred spanim myslis na to ze sa zas nevyspis, aka budes v praci unavena .... myslim ze ked mas volno napr. vikend tak spis v pohode nie ? teda dlhsie ...

Lauroo

Ja mam tiez obcas tento problem, riesim tom valeriánovou tinkturou, dostanes ju kupit v lekarni, pridavam si to do modevkoveho caja... Ak Ti ale tento problem sposobuje psychika, tak to nie je riesenie, ale za pokus nic nedas... Urcite sa nedaj nahovorit na ziadne lieky spanie..