Asi sa chcem rozist ale ziarlim

Príspevok v téme: Asi sa chcem rozist ale ziarlim
cajscukrom

citim ze tento vztah ma uz nerobi stastnou, vyhorel, aj ked sa snazim/e.zevraj on je nadmieru spokojny. citim ze najlepsi by bol rozchod ale ziarlim(tak zdravo,viete ten pocit ked sa okolo "vasho" nejaka mota). myslite si ze je to este laska a toto dvojmesacne obdobie je iba prechodne. som z toho unavena

lea128

Ziarlivost v tomto je uplne bezna, zeny su ziarlivky a vedia ziarlit na kadeco :D stretnes niekoho ineho a potom budes mat na haku co robi aj on...teda su zeny, ktore vzdy svojich byvalych beru ako keby im patrili...a neznesu okolo nich nikoho...ach preberte sa, mne to je totalne jedno s kym sa vlacia moji byvali...ak s necitis stastna urcite to nema zmysel predlzovat.

estetika

presne ako ti tu napisali - je to prejav majetnictva, nie lasky. keby som mal s niekym zit len kvoli tomu, ze nechcem, aby sa okolo neho vrtel niekto druhy, no amen tma! taky zivot by nestal za nic, neprinasal by ziadnu radost.

Leela333

Je to ako keď dieťa odhodí hračku, lebo už ho nebaví, ale nechce ani, aby sa s ňou hralo iné dieťa (vtedy ju chce naspäť).

Ak je naozaj váš vzťah už nenávratne na konci, je zbytočné ho predlžovať a trápiť sa v ňom. Žiarlivosť prejde, máš dostatočné dôvody na ukončenie tak si ich stále pripomínaj, keď ťa to opäť "pochytí".