Po sterilizácii mačky

Príspevok v téme: Po sterilizácii mačky
eli.nick

dnes sme boli u dr. na sterilizáciu s našou mici. do hodiny od operácie sa takmer prebrala. už sú od vtedy takmer 4 hodiny, ležala na gauči, kde som jej pomohla. avšak musela som od nej na kus odísť a keď som sa vrátila a chcela k nej zaujať tú istú polohu, ako pred tým, tak sa zľakla a zoskočila z toho gauču a rozbehla sa po izbe, narazila bokom do steny a v behla do ďalšej izby, kde zastala.

Myslíte, že jej to môže uškodiť - myslím vnútri jej telíčka?

eli.nick

nooo, dobre, že hovoríš o tej strave ... to by sme nechceli mať z nej veľkú tučku :DD lenivú.

a viem, že aj narastie.

Ťak ďakujem za tú stravu, popýtam sa :)

Meretseger

Zvyčajne bývajú lenivejšie, hej. Ale treba nájsť jej obľúbenú hru - napr. naše strašne rady naháňajú laserový lúč. A samozrejme, treba jej dávať špeciálnu stravu pre kastrované mačky, lebo majú tendenciu priberať a byť tak ešte menej pohyblivé.

eli.nick

ďakujem Ti pekne za povzbudenie ... inak zajtra tam mám ísť znova, chce jej pichnúť injekciu proti bolesti.

ešte raz díky :)

Meretseger

Ani tak nie, som si tým takmer istá... hoci by som nechcela mať na svedomí tvoju mačku, tak pre úplný pokoj môžeš zajtra brnknúť veterinárovi, ale takto zo skúsenosti ti vravím, že naše mačky blbli a boli v pohode.

Meretseger

Myslím si, že nie. Máme 5 kastrovaných mačiek, každá sa potom dosť potácala a iste i do niečoho vrazila. Však keď ich je tak veľa, jedna skočí na druhú, tá odletí, a tak podobne... Šancí bolo dosť:) Nemyslím si, že by jej to uškodilo.